Firuz B. Bağlıkaya: Yapacak Çok İşimiz Var, Zorlu Bir Dönem Bizi Bekliyor

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 25. Faaliyet Dönemi Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri ve TGA Seyahat Acentaları Temsilcisi Mete Vardar, TÜRSAB Genel Merkez binasında düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar. Mazbata töreninde konuşan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, genel kurulu sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederken, 25. Dönem’de görev alan üyeleri tebrik etti. TÜRSAB 25. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanı 54. Dönem Turizm Bakanı Bahattin Yücel ise mazbata töreninde yaptığı konuşmada yeni yönetime başarılar diledi.

Bu yıl 50. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen 25. Olağan Genel Kurulu’nda üyelerin oylarıyla seçilen yeni Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar. Törende ayrıca Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’na (TGA) seyahat acentalarını temsilen seçilen Mete Vardar da mazbatasını teslim aldı.

TÜRSAB’ın İstanbul’da bulunan genel merkez binasında düzenlenen 25. Faaliyet Dönemi mazbata törenine TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, TÜRSAB 25. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanı Turizm Eski Bakanı Bahattin Yücel, TÜRSAB Onursal Başkanı Talha Çamaş’ın yanı sıra 25. Dönem TÜRSAB Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyeleri, 24. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri, davetliler ve basın mensupları katıldı.

TÜRSAB 25. Faaliyet Dönemi mazbata töreninde hazır bulunan TÜRSAB 24. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Bacaksız, Hamit Kuk, Tolga Gencer ve Ceren Anadol’a teşekkür sertifikaları takdim edildi.

FİRUZ B. BAĞLIKAYA: YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR, ZORLU BİR DÖNEM BİZİ BEKLİYOR

25. Dönem mazbata töreninde konuşan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, zorlu kongre sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları söyledi: “Yepyeni bir dönem başlıyor, yapacak çok işimiz var. Zorlu bir dönem bizi bekliyor. Kurumumuza saldırılar aralıksız devam ediyor ve bir müddet daha böyle olmasını bekliyoruz. Ama biz de mücadeleyi bırakmayıp devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem uyumlu çalışacağımız çok güzel bir dönem olacak. Hepimiz için güzel bir dönem olsun istiyorum. Geçmiş dönemde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Yeni yönetimde görev alan Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu üyelerimize, Başkan Baş Danışmanlarımıza başarılar diliyorum. Seyahat acentalarını temsilen TGA’ya seçilen Sayın Mete Vardar ve Mert Vardar’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Hep birlikte inşallah başarılı bir dönem geçireceğiz. Hepimize başarılı yeni bir dönem diliyorum. Yolumuz açık olsun.”

 BAHATTİN YÜCEL: GENEL KURUL YÖNETİME ÖNEMLİ BİR GÜVEN SERGİLEDİ

25. Dönem mazbata töreninde bir konuşma gerçekleştiren TÜRSAB 25. Olağan Genel Kurulu Divan Başkanı Turizm Eski Bakanı Bahattin Yücel ise genel kurula ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Uzun bir aradan sonra yeniden sizlerle birlikte olmak ve kongrede beni divan başkanlığına layık görerek seçmenizden dolayı onur duydum. Sektör bundan sonra çok zor bir dönemden geçecek. Aynı şekilde Türkiye ve dünya ekonomisini de zor bir dönem bekliyor. Geçici, aldatıcı bir takım iyilik vaatlerine kanmadan geleceğin planlanması açısından, mesleğin ve sektörün korunması açısından muhalefetin iki katı kadar oy alarak seçilen yeni yönetimin yeteri kadar güç aldığını düşünüyorum. Genel Kurul yönetime önemli bir güven sergiledi. Bu aynı zamanda yeni yönetime önemli de bir sorumluluk getiriyor” dedi. Yücel, konuşmasının sonunda TÜRSAB’ın yeni yönetimini kutlayarak başarılar diledi.

26-27 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen TÜRSAB 25. Olağan Genel Kurulu’nda toplam 3 bin 924 oy kullanılmış, geçerli oyların 2 bin 331’ini alan Firuz B. Bağlıkaya üçüncü kez Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken, adaylardan Ali Bilir 1.206, Bilal Korkmaz 333 ve Eyüp Kartal da 54 oy almıştı.

TÜRSAB 25.Faaliyet Döneminde mazbatalarını alarak göreve başlayan Yönetim, Denetim, Disiplin Kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

 

Yönetim Kurulu (Asil)

Firuz Barbaros BAĞLIKAYA (Başkan)

Davut GÜNAYDIN (Başkan Yardımcısı)

Hasan EKER (Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı)

Yıldırım TAŞ (Üye)

Mehmet AKYIL (Üye)

Mehmet Hasan GÜNEYSU (Üye)

Talip ALDEMİR (Üye)

Elif URAL (Üye)

A. Fetullah AŞKIN (Üye)

 

Yönetim Kurulu (Yedek)

Rıza PERÇİN

Özgen UYSAL

Engin CEYLAN

Esra BAŞESKİOĞLU

Oya Ebru KÜÇÜKEL

Kerem Serkan ÇOBAN

Erol TÜRK

Gökhan ATASEVEN

Ali YARAMIŞLI

 

Denetim Kurulu (Asil)

Hakan BAYINDIR

Eşref ŞENTÜRK

Tülay SALİHOĞLU

 

Denetim Kurulu (Yedek)

Oktay KARADENİZ

İbrahim GÜL

Özgür BORUCU

Disiplin Kurulu (Asil)

Hacı İbrahim CANATAN

İbrahim TANRIVERDİ

Muharrem GÜLDEMİR

 Disiplin Kurulu (Yedek)

Hamdullah ELALMIŞ

Özgür Ildır ÖKSÜZ

Yusuf ALFAT

Kategoriler
    Güncel Yazılar