Tchibo, bu kış hem soğuktan koruyacak hem de kayak sezonunun tadını güvenle çıkarmanızı sağlayacak

Tchibo, “Kayak Sezonuna Hazırlanın” temasında yer alan fonksiyonel ve birbirinden şık ürünlerle kayak sezonuna yine dopdolu giriyor. Kayak tutkunu Tchibo severlerin heyecanla beklediği koleksiyonda, kar montlarından termal içlik takımlara, pelüş ceketlerden kışlık aksesuarlara kadar büyük küçük herkesin ihtiyacına uygun bir Tchibo mutlaka var.  

Her hafta yenilenen temalarıyla birbirinden farklı, fonksiyonel ve şık ürünler sunan Tchibo, bu kış hem soğuktan koruyacak hem de kayak sezonunun tadını güvenle çıkarmanızı sağlayacak her zevke ve yaşa hitap eden ürünlerini Kayak Sezonuna Hazırlanın” temasında bir araya getirdi.

Kış sporlarının olmazsa olmaz tüm gereksinimlerini sunan Tchibo, su ve rüzgâr geçirmeyen, ısı izolasyonuyla ideal vücut ısınızı koruyan kayak montu, kayak ve snowboard pantolonu, kayak ceketi, yarım fermuarlı kayak ceketi, kapitone ve hardshell kayak montu, jet kayak pantolonu gibi ürünleriyle, farklı zevklere hitap eden geniş bir çeşitlilik sunuyor. Kayak yaparken içinde kendinizi rahat hissedeceğiniz, hareket özgürlüğünüzü kısıtlamayacak esneklikte hazırlanmış bu ürünler, çevre dostu evoPel emdirme oluşlarıyla da su itici ve hava aldırıcı özelliğinin altını çiziyor.

Tchibo, “İyi işçilik” damgasıyla ürünlerinin sürdürülebilir şekilde üretildiğini de onaylıyor.

İçinizi sıcak, dışınızı şık tutacak seçenekler

Isı kontrolü sağlamasının yanı sıra kış sporlarınıza tarz katacak pantolon ve kaban, termal fonksiyonel içlik takımı, fonksiyonel tişört gibi kıyafetler, optimal nem transferi sağlama, bakteri oluşumunu engelleme, vücudu terden koruma ve kokuyu azaltmasıyla en soğuk günlerin kurtarıcıları. Yumuşacık pelüş kazak, kış aylarında outdoor aktivitelerine şıklık katan kapitone mont ve kapüşonlu örgü ceket, birbirinden farklı modelleri ve renkleriyle tarzınızı yansıtmanızı sağlıyor. Modern detaylarıyla dikkat çeken mikro polar eldiven, çeşitli renkleri ve şekilleriyle örgü bere ve örgü atkı da kış kombininizi tamamlamanız için mükemmel seçenekler arasında. Son derece konforlu ve sıcak tutan termal çoraplar ise teri tende tutmayan yapısıyla sporcuların vazgeçilmezi.

Çocukların ruhunu yansıtan rengârenk tasarımların da yer aldığı koleksiyonda kayak montu, snowboard montu, kayak ceketi ve pantolonu rüzgâr ve su geçirmez oluşları ve hareket özgürlüğünü kısıtlamayan yapılarıyla, minikler için hem güvenli hem de konforlu bir kayak eğlencesi sunuyor. DryActive Plus kaplama sayesinde nefes alabilir, nem emici ve çabuk kuruyan çocuk fonksiyonel içlikler sayesinde çocuklar için kış mevsimi çok daha sıcak ve güvenli geçecek.

“Kayak Sezonuna Hazırlanın” koleksiyonunda kayak, snowboard kaskı ve kar maskesinin yanı sıra çok fonksiyonlu rengârenk boyunluk, bere, saç bandı gibi tarzınızı tamamlayacak aksesuar ürünleri bulmak da mümkün.

Tchibo’nun “Kayak Sezonuna Hazırlanın” koleksiyonu Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.

Bazı ürünlerin kodları ve fiyat bilgileri

649354 Kapitone Kayak Montu

649347 Hardshell Kayak Montu

617554 Kadın Kayak ve Snowboard Pantolonu, Lacivert

617712 Fonksiyonel Tişört

601287 Kayak ve Snowboard Kaskı

379294 Mikro Polar Eldiven

622427 İki Çift Termal Çorap

651137 Pelüş Kazak

645486 Saç Bandı

622046 Fonksiyonel İçlik Takımı

Kategoriler
    Güncel Yazılar