Eskişehir’in önde gelen turizm işletmelerinin temsilcileriyle bir araya gelen Semih Zazaoğlu, Eskişehir’in tanıtımı için hayata geçireceği projeleri anlattı.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) İç Anadolu Bölgesi Temsilcisi Adayı Semih Zazaoğlu’nun yaklaşan TGA seçimleri öncesi düzenlediği şehir toplantılarının ilk ayağı Eskişehir’de The Merlot Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşti.

Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade ve Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) Başkanı Ulaş Entok’un da katılım gösterdiği toplantıda Eskişehir’in önde gelen turizm işletmelerinin temsilcileriyle bir araya gelen Semih Zazaoğlu, Eskişehir’in tanıtımı için hayata geçireceği projeleri anlattı.

Eskişehirli turizmcilere TGA’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Zazaoğlu, “Eskişehir farklı kültürlere ev sahipliği yapan, genç ve dinamik bir şehir. Türkiye’de çok önemli bir turizm potansiyeline sahip. Kentin bu niteliklerinin geliştirilmesi, otellerin doluluk oranlarının yükseltilmesi, turizm yatırımlarının ve etkinliklerinin ilin tamamına yayılması için çalışarak üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazırım” diye konuştu.

TGA ile Eskişehirli turizmciler arasında köprü olarak, Eskişehir’i turizmde zirveye taşımaya talip olduğunu belirten Zazaoğlu, “En büyük iddiamız şu; biz Eskişehir’in tanıtımını Ankara’dan değil Eskişehir’den yapacağız. Eskişehirli turizmcilerimiz arasından seçeceğimiz bir temsilci ile şehrin turizmle ilgili sorunlarını, ihtiyaçlarını bilen, sizlerin arasından bir meslektaşımız aracılığıyla çalışmalarımızı şekillendireceğiz” dedi.

Toplantıya katılan Madame Tadia Otel Genel Müdürü Deniz Demir, Eskişehir’in turizmde yeni bir döneme imza atması gerektiğini, bu konuda TGA’dan büyük beklenti içinde olduklarını dile getirdi. Demir “Eskişehirli turizmciler olarak Sayın Semih Zazaoğlu’nun bu toplantısını çok önemsiyoruz. Sorunların aşılması ve özellikle kentimizin dünyada tanıtılması için TGA’nın yanımızda olacağını hissetmemiz son derece önemli. Semih Bey’e güveniyoruz” dedi.

The Merlot Hotel Genel Müdürü Vedat Aydın ile Madame Tadia Otel Genel Müdürü ve Eskişehir Turizm Birliği Başkanı Deniz Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Zazaoğlu, Eskişehirli turizmcilerle tek tek görüşerek, önerilerini dinledi ve fikir alışverişinde bulundu.

Kategoriler
    Güncel Yazılar