50 kişilik davet, 707'nin ruhunu yansıtan detaylarıyla büyük beğeni topladı.

Benzersiz tasarımı, çarpıcı performansı, üstün dinamikleri ve mutlak lüksün benzersiz kombinasyonu olan DBX707’nin 5 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşen resmi lansmanından sonra İzmir’de seçkin davetlileriyle buluştu.

707 beygir ve 900 Nm torkluk gücü ile dünyanın en güçlü lüks SUV'si olan DBX707'nin sadece seçkin müşterilere özel olan İzmir’deki davetinde tam kadro olarak bulunan Aston Martin Türkiye yetkilileri, tüm davetlilerle tek tek ilgilenerek aracı anlattılar.

DBX707'nin DNA'sından gelen özgüvenli bir performans canavarı olması ile aynı zamanda taşıdığı güzellik ve zarafetten ilham alarak, Ege’nin en ikonik şehirlerinden biri olan İzmir’de Folkart Towers’daki showroomda gerçekleşti. 50 kişilik davet, 707'nin ruhunu yansıtan detaylarıyla büyük beğeni topladı.

Davet hakkında, D ve D Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya; '' Yeniköy Motors ailesi olarak 30 yılı aşkın bir süredir siz değerli dostlarımızın hizmetindeyiz. 2015 yılından bu yana da Aston Martin Türkiye distribütörü olarak başarıyla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah gelecekte islerimizi daha da ileri boyuta taşıyacağız. Aston Martin markası için çok titiz disiplinle çalışan dinamik bir ekibimiz var. Hepsine gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızın karşılığında DBX707’nin Ortadoğu ve Türkiye resmi lansmanını gerçekleştirdik. Gerek satış, gerekse servis ve pazarlama alanlarında Aston Martin'e ne yakışıyorsa onu layıkıyla yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.  Hedeflerimiz çok daha fazlasını kapsıyor ve bunun için çok daha fazla çalışarak gerçeğe dönüştüreceğimize inanıyorum. Her zaman yaptığımız işin en iyisi olmak amacı ile yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Bu yolculukta yanımızda olan ve bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm değerli dostlarımıza tekrar teşekkür eder, Saygılarımı sunarım” dedi.

Kategoriler
    Güncel Yazılar