Marka ve misafir güvenliğini temel alan BIX Kurumsal Gıda ve Su Risk Yönetim Sistemi kapsamında otellerde yapılan denetimler sonucunda Sundia by Liberty Exclusive Fethiye, 'Bölgenin Güvenli Oteli' seçildi.

Sundia by Liberty Exclusive özel ödülünü, BIX Kurumsal Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Dokuzluoğlu, Otel Genel Müdürü Neşet Taskin' a verdi.

Turizm sektöründe misafir gıda ve su güvenliği değerlendirmesinin en önemli ödülü sayılan bu ödülü, farklı ve yaratıcı konseptiyle bu sezon kapılarını açan Sundia by Liberty Exclusive Fethiye aldı.

Sundia by Liberty Exclusive; Covid dönemi zorluklarına rağmen bölgede sezon başından itibaren hizmet vermeye başladı.

Deneyimli Genel Müdür Neşet Taşkın' ın liderliğinde takım ruhu ile birlikte sezona merhaba diyen Sundia by Liberty Exclusive kişiye özel servisleri, luxury hizmet anlayışı ile Fethiye' de öne çıkarak tatil anlayışına yeni bir soluk getirdi.

Sundia by Liberty Exclusive konumu, mimarisi, dekorasyonu ve sunduğu imkanlarla lüksün konforla buluştuğu otel, Fethiye’nin tadını çıkarmak isteyen misafirleri için birçok olanak içeriyor.

BIX Kurumsal Gıda ve Su Güvenliği neleri kapsıyor?

Misafirlerin sağlığını ve güvenilirliğini korumaya yönelik olarak geliştirilen bu sistemi, gıda güvenliği, lejyonella güvenliği, yangın güvenliği ve genel misafir güvenliği ana modüllerinden oluşuyor.

Aylık habersiz olarak gerçekleştirilen bu denetimlerde işletmenin kritik noktaları kontrol edilerek başarı performans değerlendirilmesiyle elde edilen puanlar sonucunda Sundia by Liberty Exclusive Fethiye güvenli oteller kategorisine yerleşti.

BIX Kurumsal denetim sisteminde, sisteme dahil olan tüm otellerde web tabanlı, oteller arasında ve otel içerisindeki departmanlar arasında izleme, takip, kontrol ve karşılaştırma sistemi uygulanıyor.

Web tabanlı bu sistemde, her otele bir şifre verilmekte ve otel yönetimi ve ilgili departman müdürleri sistemin hangi aşamada olduğunu, hangi uygunsuzlukların olduğunu, otelin yıllara ve aylara göre başarı performans raporlarını, aksiyon planlarını izleyebilmektedir.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar