Wyndham, 20 tanınmış markasından sekizincisini dünyanın en büyük 20’nci ekonomisiyle buluşturuyor

Yaklaşık 95 ülkede bulunan 8 bin 900’den fazla oteliyle dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts, yeni inşa edilen ve yakında açılacak olan Days Hotel by Wyndham İstanbul Maltepe oteli ile Türkiye’deki en büyük uluslararası otel zinciri olma konumunu daha da güçlendiriyor. Otel, ekonomi sınıfında yer alan dünyaca ünlü bu marka altında Türkiye’de açılan ilk otel olacak.

Maltepe’de, iş hayatının merkezine ve çevre olanaklarına yakın bir konumda bulunan ve İstanbul şehir merkezine kolayca ulaşım imkanı sunan 80 odalı bu otelin, seyahate yönelik talebin de artmasının beklendiği önümüzdeki yaz aylarında açılması planlanıyor. Bu otele ek olarak, yeni inşa edilen ve karma kullanımlı bir projenin parçası olan 176 odalı Days Hotel by Wyndham İstanbul Esenyurt’un da bu yılın ikinci yarısında açılması hedefleniyor.

Days Inn by Wyndham, dünya genelinde 1.600 otelin bulunduğu portföyüyle, ekonomi segmentinde dünyanın en büyük ve en çok tanınan otel markaları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl 50’nci yıl dönümünü kutlayan ve Days Hotel ve Days Hotels and Suites isimleriyle de bilinen marka, dünyanın dört bir yanında kolayca ulaşılabilen noktalarda rahat konaklama imkanları sunuyor.

Bu yeni açılışlar, Wyndham’ın Türkiye genelinde genişlemeye yönelik adımlarının en yenilerini oluşturuyor. Şehirlerde, resort bölgelerinde ve gelecek vaat eden ziyaret noktalarında yer alan 80 oteliyle Türkiye’deki en büyük uluslararası otel zinciri konumunda bulunan Wyndham’ın ülkedeki proje stokunda bu yıl açılması beklenen 5 otel de dahil olmak üzere 2 binin üzerinde oda yer alıyor.

Days Inn, yakın zamanda La Quinta markasını İstanbul, Giresun ve Bodrum’da yaptığı açılışlarla Türkiye pazarıyla buluşturan ve genişleten Wyndham’ın, ülkedeki sekizinci otel markası olacak.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “Days Inn, dünya genelinde sıcak ve güvenilir bir konaklama ve misafir deneyimi sunmasıyla ün yapmış bir marka. Türkiye, her ziyaretçiye uygun ve ilham veren, çok çeşitli ve güzel ziyaret noktalarıyla yeni projeler için inanılmaz bir potansiyel barındırıyor. Yeni markaları pazarla buluşturmak Türkiye’deki genişleme stratejimizin ve büyüme kararlılığımızın çok önemli bir parçasını oluşturuyor ve Days Inn’i getirerek, bu heyecan verici ülkede daha da çok konaklama seçeneği yaratmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi.

Türkiye’deki yeni açılışlar, Days Inn markasının Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesinde giderek büyüyen varlığının bir parçasını oluşturuyor. Marka altında Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Hollanda, Hindistan, Suudi Arabistan, Senegal, Azerbaycan ve Ürdün’de 50’nin üzerinde otel bulunuyor ve markanın bu yıl, Days Hotel by Wyndham Dubai Deira’nın açılışıyla Birleşik Arap Emirlikleri pazarına da girmesi bekleniyor.

Türkiye’de açılacak yeni otellerle ilgili bazı detaylar aşağıda paylaşılıyor:

Days Hotel by Wyndham İstanbul Maltepe İstanbul’un Anadolu yakasında kolayca ulaşılabilen, şehrin iş merkezlerine, uluslararası havalimanlarına, Maltepe Park ve Hilltown alışveriş merkezlerine ve Tuzla Marina’ya yakın bir noktada bulunan Days Hotel by Wyndham İstanbul Maltepe, hem tatil hem de iş için seyahat edenler açısından ideal bir seçenek sunuyor. Otel, misafirlerin Kadıköy, Taksim ve Sultanahmet gibi şehrin merkezi ve tarihi noktalarına kolayca ulaşabilmesini sağlayan Gülsuyu metro istasyonuna yalnızca birkaç dakikalık mesafede yer alıyor. Days Hotel by Wyndham Istanbul Maltepe’nin konforlu ve donanımlı odalarının yanı sıra bir spa, buhar odası, sauna, hamam, fitness merkezi, 3 restoran ve bir lobby lounge gibi çok zengin olanakları bulunuyor. Otelde aynı zamanda 5 toplantı odası, 1 balo salonu ve 350 kişinin ağırlanabildiği geniş etkinlik alanı da bulunuyor.

Days Hotel by Wyndham İstanbul Esenyurt İstanbul’un hızla gelişen bir noktasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne ve üç alışveriş merkezine yakın bir konumda bulunan Days Hotel by Wyndham İstanbul Esenyurt, karma kullanımlı yeni bir proje kapsamında yer alıyor ve hem tatil hem de iş amaçlı seyahat edenlere hitap ediyor. Bu yeni otel, modern odalar, 1 kapalı havuz, spa, sağlık kulübü, 250 kişilik teras restoranı, lobby lounge ve karma kullanımlı projenin sunduğu diğer yeme-içme imkanlarına erişim olanağı sunuyor. Otelde 2 toplantı salonu ve 1 kapalı otopark alanı da bulunacak.

Wyndham’ın Türkiye’de bulunan otel markaları arasında Ramada, Ramada Encore, La Quinta, TRYP, Wyndham, Wyndham Grand, Hawthorn Suites by Wyndham ve şimdi de Days Inn yer alıyor.

Wyndham’ın Türkiye ve dünya genelindeki otelleri, dünya çapında binlerce otel, tatil köyü ve tatil kiralama tesisinin dahil olduğu, dünyanın en cömert otel ödül programı Wyndham Rewards® kapsamında yer alıyor. Her ziyaretçiye hitap edecek şekilde tasarlanan programın üyeleri, geçerli her konaklamalarında 1.000 puan kazanmayı garantiliyor ve puanlarını ücretsiz konaklama, hediye kartları, hediyelik eşyalar ve daha fazlasını kazanmak için kullanabiliyor.

Days Inn by Wyndham Hakkında Days Inn by Wyndham, 23 ülkede bulunan 1.600 tesis ile dünyanın en büyük ve en iyi tanınan otel markaları arasında yer alıyor. Misafirlerini sıcak bir gülümseme ile temiz ve cazip odalarla karşılayan marka bünyesindeki otellerin çoğu hızlı ve ücretsiz Wi-Fi bağlantısı, yüzme havuzu veya fitness merkezi ve daha fazlasını sunuyor. İster küçük bir kenti veya merkezi bir noktayı ziyaret ediyor olun, seyahatinizi ailenizle veya arkadaşlarınızla birlikte planlıyor olun, harika bir konaklamanın yanı sıra biraz daha güneş ışığı için Days Inn by Wyndham’a güvenebilirsiniz. Günü yakalayın ve yerinizi www.daysinn.com adresinden ayırın.

Wyndham Hotels & Resorts Hakkında Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH), altı kıtada ve yaklaşık 95 ülkede bulunan 8 bin 900’ün üzerinde oteliyle, tesis sayısı bazında dünyanın franchise veren en büyük otel şirketidir. Wyndham, her ziyaretçiye hitap eden ve yaklaşık 797 bin odanın bulunduğu ağıyla, konaklama sektörünün hem ekonomi, hem de orta segmentinde lider bir konuma sahiptir. Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, Trademark Collection®, ve Wyndham®, şirketin portföyünde yer alan 20 otel markasından bazılarıdır. Wyndham Hotels & Resorts aynı zamanda, otel yönetimi alanında da öncü bir hizmet sağlayıcıdır. Şirketin ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards, 87 milyon kayıtlı üyesinin, puanlarını dünya çapında binlerce otelde, tatil köyünde ve tatil kiralama tesisinde kullanmasına olanak sağlamaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen www.wyndhamhotels.com adresini ziyaret ediniz

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar