Ayrıcalıklı seyahatleri, kusursuz bir tatil keyfi yaşamak isteyenlerle buluşturan Virtuoso’nun sıra dışı portföyüne dahil olan Susona Bodrum LXR Hotels & Resorts, yaşattığı benzersiz lüks tatil deneyimini tescilliyor. 20.000'den fazla danışmanı ile lüks ve deneyimsel seyahat konusunda uzmanlaşmış lider bir global turizm ağı olarak tüm dünyada prestij unsuru olarak kabul edilen Virtuoso, Susona Bodrum’un varlığı ile Türkiye’de de yaygınlaşıyor.

Susona Bodrum’un sunduğu benzersiz lüks tatil deneyimi ile birebir örtüşen Virtuoso, dünyanın en iyi 1.800'den fazla ayrıcalıklı turizm markası ile ortaklık yapıyor. Virtuoso; oteller, gemi turları, tur operatörleri ve daha birçok alanda başarılı operasyonlar yürütüyor. Turizm alanında uzman ve yetenekli danışmanları ile ayrıcalıklı destinasyonlarda özel seyahatler planlayan ve yaşatan Virtuoso, limitli erişilebilirlik ile müşterilerine ayrıcalıklar sunuyor. Virtuoso’nun seyahat danışmanı ile planlanan yolculuklar, bilinen uzmanlık dünyasının inanılmaz seyahat avantajlarının kapılarını aralıyor. Aynı zamanda, sektördeki en iyi markaların en iyi düzenlenmiş portföylerine de erişim sağlıyor. Virtuoso danışmanlarının sahip olduğu deneyim ve bağlantılar, seyahatte “en iyinin en iyisini” deneyimlemek isteyenleri dünyanın farklı köşelerine kolaylıkla ulaştırıyor.  

İster yakın ister uzak mesafeli unutulmaz ve lüks bir tatil için tüm iç görüleri kusursuzca bir araya getiren Virtuoso, seyahat etmenin en prestijli yolu olarak kabul ediliyor. Susona Bodrum, tüm dünyada kabul gören turizmin prestij sembolü Virtuoso’da yer almanın gururu ile 2021 yaz sezonuna iddialı bir giriş yapıyor.

 

Daha çok avantaj ve en iyi fiyat garantisi için Hilton.com, Hilton Honors mobil uygulaması ya da diğer Hilton kanallarından rezervasyon yapılabilir. Daha fazla bilgi ya da rezervasyon yapmak için Hilton.com internet sitesini ziyaret edebilir ya da +90 (252) 2112700 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. LXR Hotels & Resorts ile ilgili daha fazla bilgi için: https://newsroom.hilton.com/lxr

Hilton hakkında:

Hilton (NYSE: HLT) Tam 18 dünya markasının yer aldığı zengin portfolyosuyla, 118 ülkede 6 bin 100’den fazla oteli, 977 bin’den fazla odasıyla sektörün en büyük lider otel grubu.Dünyanın en konuksever şirketi misyonuyla Hilton, 100 yıllık tarihinde 3 milyardan fazla misafire ev sahipliği yaptı. 2019 Dünyanın En İyi Çalışma Yerleri listesinde en üst sıralarda yer aldı, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde 2019 Global Endüstri Lideri seçildi. Ödüllü misafir sadakat programı Hilton Honors ile 106 milyondan daha fazla üye direkt Hilton’a rezervasyon yapıp hem otel konaklamalarında hem de paranın satın alamayacağı eşsiz deneyimlerde puan kazanıyor, ayrıca oda seçerek dijital check-in, dijital anahtar ve bağlantılı oda gibi özel avantajlardan faydalanabiliyor, Daha fazla bilgi için newsroom.hilton.com adresini ziyaret edebilir, Hilton’u Facebook, TwitterLinkedInInstagram ve YouTube hesaplarında takip edebilirsiniz.

LXR Hotels & Resorts Hakkında

LXR Hotels & Resorts, her biri benzersiz konumlarını temsil eden ve yerine, tarihine ve geleneğine özgü benzersiz bir seyahat deneyimi sunan bağımsız lüks mülklerden oluşan bir koleksiyondur. Dünyanın en çekici destinasyonlarında bulunan LXR Hotels & Resorts, efsanevi mülkleri, benzersiz bir kişisel hizmet taahhüdü ve misafirleri için zarif, ancak yerel olarak sürükleyici deneyimlerle ayrılan özel bir otel ağına bağlar. Koleksiyondaki her otel, mirasına ve kültürüne sadık kalarak tutkulu ama aynı zamanda seçici maceracılar için lüks bir keşif üssü sağlar. LXR Hotels & Resorts, önde gelen bir küresel konaklama şirketi olan Hilton'un bir parçasıdır ve her tesis, Hilton Enterprise'ın gücünden ve ödüllü Hilton Honors programından yararlanmaktadır. Daha fazla bilgi için www.lxrhotels.com adresini ziyaret edin.

Kategoriler
    Güncel Yazılar