1994 yılından bu yana Hilton Grubu otellerinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Funda Eratıcı, Susona Bodrum, LXR Hotels & Resort’un genel müdürlüğü görevine atandı…

Turizm sektörünün tecrübeli ismi Funda Eratıcı, Hilton Grubu çatısı altında sürdürmekte olduğu Hilton Türkiye Üst Sınıf Oteller ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi (EMEA) Odaklı Hizmet Veren Oteller Kıdemli Satış Direktörlüğünün yanı sıra; Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts’un Genel Müdürlüğü görevini de üstlenecek.

TED Ankara Koleji’ndeki eğitiminin ardından, Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden 1994 yılında mezun olan Funda Eratıcı, Hilton Ankara’da ilk görevine aynı yıl başladı. 2002 yılına kadar Hilton Ankara’da satış alanında çeşitli pozisyonlarda bulunan Eratıcı, 2005 yılında ise Satış Direktörü olarak Hilton İstanbul Bosphorus’a atandı. Funda Eratıcı, 2007 yılında Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bosphorus ve Hilton ParkSA’nın Satış Direktörlüğünü yürüttükten sonra, Polonya’daki Hilton Varşova’da İş Geliştirme Direktörü olarak 2007 – 2009 yılları arasında başarılara imza attı. Daha sonra Hilton İstanbul Bosphorus’a geri dönen Eratıcı, 2009 yılından 2012 yılına kadar Hilton Bölge Satış Direktörü olarak; Doğu Avrupa, İsrail, Rusya ve Türkiye’den sorumlu oldu. 2012 – 2016 yılları arasında ise Hilton; Doğu Avrupa, İsrail, Rusya ve Türkiye’ye ilave olarak BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) ülkelerinden sorumlu Bölge Satış Direktörlüğü görevine getirildi.

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts’un Genel Müdürlüğü görevini de üstlenen Funda Eratıcı, 2018 yılından bu yana Hilton Türkiye Üst Sınıf Oteller ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi (EMEA) Odaklı Hizmet Veren Oteller satış operasyonlarından sorumlu Kıdemli Direktör olarak profesyonel hayatını sürdürüyor.

Turizm sektöründe 27 yıllık tecrübeye sahip olan Funda Eratıcı kariyer yolculuğunda; mentorluk, koçluk ve danışmanlık konularına odaklanarak, çok kültürlü çalışma ortamlarında verimli bir şekilde liderlik etmektedir. Eratıcı, Chaîne des Rôtisseurs ve çeşitli yardım kurumları için konserler düzenleyen ''Armoni - CEO Kulüp Korosu'' üyesidir.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar