Türkiye’nin en yeşil buluşması olan The Flower and Plant Show, iç ve dış mekan süs bitkilerinden çiçek ve çiçekçilik malzemelerine, fide ve tohumlardan dikey bahçe uygulamalarına, egzotik ağaçlardan milli bitkilere, sulama ekipmanlarından bahçe aksesuarlarına kadar pek çok yeniliğin yanı sıra birbirinden farklı peyzaj tasarımlarına da ev sahipliği yapacak. Tüyap Beylikdüzü’nde 12’incisi gerçekleşecek fuarda ziyaretçiler, ihtiyaçlarına en uygun çözümleri tek çatı altında bulabilecek.

Bitki ve peyzaj sektörünün Avrasya bölgesindeki en etkili ihtisas fuarı, The Flower and Plant Show!

2020 yılını toplam 1 milyar 658 milyon 597 adet üretim ve 83 ülkeye 107 milyon dolarlık ihracatla kapatan yerli üreticiler bölgesinin en etkili ihtisas fuarı The Flower and Plant Show buluşmasına hazırlanıyor. Süs bitkileri ve peyzaj sektöründeki lider firmaların şimdiden yerini aldığı organizasyonda, katılımcılar, 30 bin metrekare alanda yeniliklerini sergileyecek.

The Flower and Plant Show 2022’yi aralarında turistik tesisler, belediyeler, kamu kurumları, inşaat ve peyzaj proje firmaları, yapı marketler, şehir planlamacıları ve mimarların da olduğu 15 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

 

Detaylı Bilgi İçin: www.flowershow.com.tr

Kategoriler
    Güncel Yazılar