Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye genelinde yaklaşık 80 oteli bulunuyor.

Son bir yılda pek çok kişi yoğun iş temposundan ve sosyal aktivitelerden geri adım atarak en yakınlarıyla ve doğayla yeniden bir araya gelmeye yöneldi.

Bununla birlikte ziyaretçilerin çevreleriyle ilgili daha bilinçli olduğu, büyük şehirler ve yoğun turizm bölgeleri yerine daha sessiz tatillerin arayışına girdiği, seyahatin yeni bir dönemine de girilmiş oldu. Ekoturizm Türkiye ve dünya genelinde yükselirken, ziyaretçiler coğrafi güzellikler içinde yürüyüşe çıkmaya, harika manzaralar eşliğinde bisiklet turu yapmaya ve kalabalıklardan uzak, saklı kalmış cevherleri keşfetmeye yöneliyor. Wyndham Hotels & Resorts’un Türkiye genelinde yaklaşık 80 oteli bulunuyor ve bunların pek çoğu, dinlendirici bir tatile çıkmak ve açık havada vakit geçirmek için ideal konumlarda yer alıyor.

Türkiye’nin çeşitli noktalarında sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler, Wyndham Hotels & Resorts’un 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerli olan Daha Uzun Kalın, Tasarruf Edin promosyonundan da yararlanabilirler. Misafirler, kampanyaya katılan otellerde üç veya daha fazla gece konakladıklarında Wyndham’ın en iyi tarifesi üzerinden yüzde 15 ile 25 arasında indirim kazanarak, doğayla daha çok bütünleşme geçme fırsatı yakalayabilir.

Wyndham’ın, yenilenme ve zindelik sağlayan aktiviteler için en iyi fırsatlar sunan otelleri arasından beşi aşağıda sıralanıyor;

Ramada Plaza by Wyndham Rize

Ayder ve Anzer yaylaları, Kaçkar Dağları gibi Türkiye'nin en meşhur doğal güzelliklerinden bazılarına ev sahipliği yapan Rize, ilkbaharın renklerine doyacağınız bir geziye çıkmak için en ideal seçeneklerden birini oluşturuyor. Palovit Deresi, Palovit Şelalesi ve onlarla birleşen Fırtına Deresi, Pileki Mağarası ve vadileri de Doğu Karadeniz’in incisini ziyaret edenleri büyülüyor. 209 odalı Ramada Plaza by Wyndham Rize'nin misafirleri, Rize'nin dünyaca ünlü yaylaları ve diğer doğal güzelliklerinin yanı sıra Zil Kale ve Rize Kalesi gibi tarihi yapıları da keşfetme imkanını yakalayabilirler. Misafirler, doğanın içinde geçirdikleri bir günün ardından otelde bulunan üç restoranın sunduğu lezzetlerin tadına bakabilirler.

Ramada by Wyndham Tire

İzmir’in “Yeşil Tire” lakaplı ilçesi, Türkiye’nin bu unvanı en çok hak eden ziyaret noktalarından biri olarak öne çıkıyor. Arappınarı’nın doğal güzelliklerine bir hafta sonu ziyareti ve Derekahve’de vereceğiniz bir mola kendinizi uzun süre yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak. Celsus Kütüphanesi, Efes Antik Kenti ve Herkül Kapısı gibi Tire’ye yakında bulunan tarihi zenginlikleri de keşfetmek isteyenler 108 odalı Ramada by Wyndham Tire’de rezervasyon yapabilir. Ramada by Wyndham Tire, bir restoran ve lobby lounge gibi imkanlarının yanı sıra İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 24 saat servis hizmeti de sunuyor.

Ramada by Wyndham Tekirdağ

Tekirdağ'a adını veren Tekir dağlarının en yüksek kısmını oluşturan Işıklar, diğer adıyla Ganos Dağı, eşsiz doğası ve zengin aktivite çeşitliliğiyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Dağın yamaçlarındaki Uçmakdere, Türkiye'nin önde gelen yamaç paraşütü noktalarından biri olmanın yanı sıra üzüm bağları ve zeytin ağaçlarıyla da meşhur bir bölge. İlkbaharda huzurlu bir tatil için Tekirdağ'ı ziyaret etmeyi planlayanlar, 129 odalı Ramada by Wyndham Tekirdağ'da rezervasyon yapabilirler. Misafirler, içinde bir restoranı da bulunan otele İstanbul’dan araçla kolayca ulaşabilirler.

Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa

32’si yalnızca bölgede yetişen özgün türler olmak üzere 800'ün üzerinde bitki türüne ev sahipliği yapan Kazdağları, Ege Bölgesi'ndeki başlıca doğal harikalar arasında yer alıyor. Homeros destanlarına da konu olan Kazdağı'nın çevresinde Pınarbaşı parkı, Sütüven Şelalesi ve Hasanboğuldu göleti gibi görülmesi gereken sayısız doğal güzellik bulunuyor. 121 odalı Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa, bölgenin dokusuyla uyumlu tasarımıyla misafirlerine dinlenmek ve rahatlamak için eşsiz fırsatlar sunuyor. Elinizde kitabınızla kıvrılabileceğiniz dingin bahçeleri bulunan otel, havalimanı servis hizmeti de sunuyor.

Ramada Plaza by Wyndham Mardin

Kültür turizminin gözde şehirlerinden Mardin, ev sahipliği yaptığı Ulu Camii, Deyrulzafaran Manastırı ve Kasımiye Medresesi gibi tarihi yapılarla tanınıyor. Bununla birlikte Beyazsu, Gurs Vadisi ve meşhur mağaraları da Mardin’in yerli ve yabancı ziyaretçileri kendine çeken doğal güzellikleri arasında yer alıyor. Bu büyüleyici kültürel ve doğal zenginliği keşfetmek için Mardin’i ziyaret etmek isteyenler, Mezopotamya ovaları, Melik Mahmut Camii, Mardin Müzesi'ndeki arkeoloji sergileri gibi görülmesi gereken yerlere dört kilometre uzaklıkta bulunan ve modern konaklama imkanları sunan 220 odalı Ramada Plaza by Wyndham Mardin’de rezervasyon yapabilirler. Mardin Havalimanı, zengin olanakları arasında iki restoranın da bulunduğu Ramada Plaza by Wyndham Mardin’e 20 kilometre mesafede yer alıyor.

 

Wyndham Hotels & Resorts Hakkında

Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH), altı kıtada ve yaklaşık 95 ülkede bulunan 8 bin 900’ün üzerinde oteliyle, tesis sayısı bazında dünyanın franchise veren en büyük otel şirketidir. Wyndham, her ziyaretçiye hitap eden ve yaklaşık 796 bin odanın bulunduğu ağıyla, konaklama sektörünün hem ekonomi, hem de orta segmentinde lider bir konuma sahiptir. Super 8®, Days Inn®, Ramada®, Microtel®, La Quinta®, Baymont®, Wingate®, AmericInn®, Hawthorn Suites®, Trademark Collection®, ve Wyndham®, şirketin portföyünde yer alan 20 otel markasından bazılarıdır. Wyndham Hotels & Resorts aynı zamanda, otel yönetimi alanında da öncü bir hizmet sağlayıcıdır. Şirketin ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards, 86 milyon kayıtlı üyesinin, puanlarını dünya çapında binlerce otelde, tatil köyünde ve tatil kiralama tesisinde kullanmasına olanak sağlamaktadır.

Kategoriler
    Güncel Yazılar