Gürbüz; "Heyecanlı ve istekliyiz"

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde aldığı 11409 oy ve %56,22 oranla Foça Belediye Başkanı seçilen Fatih Gürbüz, başkanlık görevindeki 2. Yılını tamamladı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, sosyal medya hesaplarında yayınladığı mesajında;

‘‘31 Mart 2019 yılında gösterdiğiniz sevgi ve destekle birlikte emek vermeye devam ediyoruz. İkinci yılımızda birlikte gerçekleştirdiğimiz tüm fikirlerin başkahramanı olan komşularıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

#BirlikteFoça için göreve geldiğimizden günden itibaren;

• Stratejik plan ile çalışmaya başladık.

• Temel ve acil ihtiyaçlarımızı tespit ettik, en acil ihtiyaçlarımız tamamlanıyor.

• Dinleyen bir yapı oluşturarak, bölgesel talepleri yerinde birlikte inceledik.

• Dezavantajlı tüm vatandaşlarımız için birlik olduk.

• Kent dokusu ve korumacılık anlayışını ileriye taşıyoruz.

• Köylerimizde kadın ve çocuklar için sosyal alanlarımız genişliyor.

Yatırımlarımızın ve fikirlerimizin turizm, tarım ve kent tarihi için artacağı yeni dönemde heyecanlı ve istekliyiz.’’dedi.

Zorlukları birlikte aşacağız

Belediyelerin normal çalışma şekline ilave olarak; başta pandemi, doğal afetler ve iklim krizinin getirdiği zorluklar nedeniyle kriz belediyeciliği çalışmalarımız hala devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, gelecekle ilgili düşüncelerini şöyle paylaştı.

‘‘Birlikte olmanın ortaya çıkardığı güç ile zorlukları yine birlikte aşacağız ve bize kalan dayanışma en güzel eserimiz olacak. Bizler de Foça Belediyesi olarak ekonomik ölçülerinden şaşmayan; doğayı ve insanı en üste koyduğumuz bir çalışma disipliniyle tüm imkan ve enerjimizi sizler için kullanmaya devam edeceğiz. En güzel gökyüzü ve en güzel iklimi birlikte paylaştığımız sizlere güzel yarınlar diliyorum. 

Kategoriler
    Güncel Yazılar