Yeni Yıl yaklaşırken YAC Design Studio; yeni normal hayatımızda, yeniden form bulan salon ve mutfak aksesuarlarını derilerin zen hali ile harmanlayarak  sıcak ve aristokrat bir yıl vadediyor.

2021'de dinamik  bir atılım yapan marka, sıra dışı tasarımları ve özgün havası ile sadeleşen hayatımızı yeniden yorumluyor. Mutfakta ışıldayan çelik ürünler, derilerin matlığı ile keskinleşiyor. İçimizi ısıtan salon aksesuarları  yalınlıkta form bulup sanki bir kış düşü yaşatıyor.

Deri puflar, sehpalar, deri servislikler&runnerlar, yastıklar, bardaklar ve karaflar, sunumluklar, deri peçete halkaları, çerezlikler, buz kovaları, odunluklar, deri kumandalıklar ve daha birçok ürün ile  paylaşacağınız anılara sıcak bir atmosfer katıyor. 

Mesafeyi koruyan şıklık anlayışı ile derilerin zenginliğini  bir arada yaşatacak sıcak tasarımlar sunan YAC Design Studio, her şeye rağmen şıklık, sadelik ve asaleti bir arada barındırıyor…

“Mesafeyi Koruyan Şıklık”

www.luksbazaar.com", “ www.desigmstatehome.comwww.perabulvari.com" dan YAC Design Studio dükkanlarını ziyaret edebilirsiniz.

Kategoriler
    Güncel Yazılar