Altın Mucizesi İle Hızlı Botoks Etkisi

Canlı ve sıkı bir cilt görünümü her kadının arzusu. Çevresel faktörler, yanlış beslenme, sigara, düzensiz uyku ve en önemlisi doğru cilt bakım ürünü kullanmamak zamanla cildin dış yüzeyinde nem ve elastikiyet kaybına yol açıyor. Sinoz 24K Gold Beauty Serum içeriğindeki aktif kolajen, hyalüronik asit ve 24 ayar altın parçacıkları ile zamanı tersine çeviriyor.

Altın Mucizesi İle Hızlı Botoks Etkisi

Bakımlı görünümün ilk aşaması sağlıklı beslenme ve doğru bakımı cilde uygulamak olsa da, Sinoz 24K Gold Beauty Serum ile zamana meydan okumak mümkün.

24 ayar altın parçacıkları ile zenginleştirilen serum içeriğindeki kolajen ve hyalüronik asidin, cevher ile cilt dokusuna emilimini artırıyor. Hızlı ve doğal botoks etkisi yaratan serum düzenli kullanımda arzu edilen görünümün sağlanmasına destek oluyor. 

Sinoz 24K Gold Beauty Serum ile ışıltılı, zinde ve genç görünüm hayal olmaktan çıkıyor.

Kullanım Önerisi: Yeterli miktarda serumu damlalığa çekiniz. Göz çevresi hariç temiz cilde günde iki defa dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilim gerçekleşene kadar bekleyiniz. Günlük kullanıma uygundur. Makyaj öncesi kullanılabilir. İlaç değildir. İçilmez.

SİNOZ ile ilgili detaylı bilgi ve ürünlere sinoz.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar