Oyster Residences Hotel, Turizmci Atilla Karaburçak ile normalleşmeye geçişle birlikte olağan faaliyetlerine devam edecek.

Tecrübeli Turizmci Atilla Karaburçak, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde sektörden edindiği  bilgi ve deneyimleriyle Oyster Residences Hotel'e danışman olarak güç katacak. Oyster Residences Hotel, Turizmci Atilla Karaburçak ile normalleşmeye geçişle birlikte olağan faaliyetlerine aynı hızla devam edecek.

COVID-19 virüsünden etkilenen turizm sektörü, deneyimli isimlerin tecrübelerinden faydalanarak ayakta kalmaya çalışıyor. COVID-19 virüsü hayatımıza girdiğinden buyana düzenler bozuldu ayakta durmaya direnen sektör pandemi süresinde turizm sektöründe de uzman isimlerin tecrübelerinden faydalanma zamanı oldu.

Turizm sektörünün deneyimli yöneticilerinden, Skal Klübü üyeleri ve Turizm camiası tarafından sevilen Atilla Karaburçak, Oyster Residences Hotel'e yönetim danışmanı olarak göreve başladı. Oyster Residences Hotel'e yönetim danışmanı olan Atilla Karaburçakk'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Kategoriler
    Güncel Yazılar