Dede Akkaş: “Farklı olmayı ve sürekli yenilenmeyi hedefleyen bir tesis olarak bu sezonda da otelimizde birçok yenilik gerçekleştirdik"

Antalya’nın seçkin turizm merkezi Belek’te hizmet veren Regnum Carya’nın yönetimi uzun yıllardır işbirliği gerçekleştirdiği acenteleriyle keyifli bir kokteylde bir araya geldi. 2020 yeniliklerinin acentelerle paylaşıldığı gecede, Antalyaspor’un yıldız futbolcusu Lukas Podolski’nin davetlilere kendi markası olan dondurmalarından ikram etmesi buluşmaya renk kattı.

Yeni sezona fark yaratan yeniliklerle giren Regnum Carya Acenteleriyle bir araya geldi. 2020 sezonunda gerçekleştirilen yeniliklerin paylaşıldığı kokteylde bu yıl ziyaretçilerin deneyimine sunulan ve mutfağından dekorasyonuna geleneksel Türk pastanesi izleri taşıyan Nazar Bakery’nin yanı sıra The Cave ve yeni restoranların da tanıtımı yapıldı.
 Keyifli kokteylde söz alan Regnum Carya Satış Pazarlama Direktörü Dede Akkaş: “Farklı olmayı ve sürekli yenilenmeyi hedefleyen bir tesis olarak bu sezonda da otelimizde birçok yenilik gerçekleştirdik. Dünya yıldızlarını ve liderlerini ağırladığımız Crown Villamıza eşi benzeri olmayan bir mağara konsepti ekledik. Klasik ana restoranların ötesinde bir restoran alanı yarattık. Tüm bu yenilikler dışında çevre ve peyzaj düzenlemelerimizde de olumlu gelişmeler kaydettik. Regnum Carya olarak bu sene de misafirlerimize en iyi hizmeti vermeye hazırız” dedi.

Keyifli kokteylin bir de sürpriz konuğu vardı. Alman Milli Takımı eski futbolcularından ve şimdilerde Antalyaspor’da top koşturan yıldız futbolcu Lukas Podolski kendi markası dondurmalarını davetlilere elleriyle ikram etti. Covid sonrası alınan önlemlerin kapsamı ve yönetmelik ilgili düzenlemelerin de acentelerle paylaşıldığı eğlenceli kokteylde Regnum mutfağında hazırlanan eşsiz lezzetlere canlı müzik performansları eşlik etti.  

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar