Tura Turizm’e Yılın Tur Operatörü Ödülü

Dünyanın en önemli butik hizmet veren lüks kruvaziyer firması Azamara Club Cruises, 3.100 tur operatörü arasından Tura Turizm’e Yılın Tur Operatörü Ödülü’nü verdi

Azamara Club Cruises, ilk kez kruvaziyer sektörü ile ilgili yarışma düzenledi. Kruvaziyer misafirlerinin verdiği oyla 3.100 tur operatörü arasından Tura Turizm’e Yılın Tur Operatörü Ödülü verildi. 3.100 tur operatörü arasından “Şirince ve bir Türk evinde yemek” içerikli turla ödül kazanan Tura Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Erkunt Öner, “Tura Turizm olarak Azamara Club Cruises ’tan aldığımız bu ödül bizleri çok gururlandırdı. Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgınının turizm sektörüne etki ettiği bu dönemde böyle bir ödülü kazanmış olmak turizm sektörü adına oldukça mutluluk verici” diyerek duygularını dile getirdi. 

Global Sürdürülebilir Turizm Konseyi GTSC tarafından sertifikalandırılan ilk Türk kruvaziyer tur operatörü olarak Tura Turizm,  destinasyonda sosyal ve ekonomik faydalar, kültür mirasını koruma, çevre korumasını ön plana alan tur operatörü olarak takdir mesajı da aldı.   Covid-19 sebebiyle gerçekleşemeyen ödül töreninin 2021’de, Nisan ayında Miami Seatrade’de gerçekleşmesi planlanıyor. 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar