Grup, Misafirlerine Eşsiz Bir Tatil Deneyimi Yaşatmak İçin Tüm Ekibiyle Hazır.

Alaçatı’nın en özel sörf ve eğlence merkezlerinin hemen kalbinde konumlanmış Desıgn Plus Seya Beach Hotel Ve Kaıraba Alaçatı Beach Resort, Bodrum’un en eşsiz plajları ve merkezine yakınlığı ile ünlü Labranda TMT ve Senses Hotel Bodrum ile 2020 yaz sezonuna hazırlanan grup, misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi yaşatmak için tüm ekibiyle hazır. 

Türk misafirlerinin en çok tercih ettiği bölgelerin başında gelen Alaçatı 2020 yaz sezonunda tüm dinamikleriyle eşsiz bir tatil deneyiminin parçası olacaklar. Alaçatı’daki otellerin misafirlerine sunduğu imkanlar arasında dünyaca ünlü bir sörf okulu, Türkiye’nin ünlü plaj işletmeleri bu deneyimin bir parçası olmak için hazır. Yine bir diğer gözde tatil merkezi olan Bodrum otelleri de, Bodrum’un eğlence ve alışveriş mekanlarına yakınlığı ile misafirlerini cezbetmeyi bekliyor.  
 
Temmuz ayı itibarıyla hizmet vermeye başlayacak olan oteller ve çok özel mekanlar, misafirlerine yeni deneyimler sunarken, kişiye özel hizmetleri ile ön plana çıkacak. 
 
MP Hotels, yeni hijyen kurallarını hayata geçirerek, misafirlerinin  güvenli ve huzurlu  bir  tatil geçirebilmeleri için tüm önlemlerini  almış durumda. Misafirler  tatillerinden ödün  vermeden keyifle zaman geçirirken, oteller yeni önlemlerle misafir memnuniyetini en üst seviyede bulunuyor.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar