Art & İnteriors Boutique Hotel Barış Tetik Ile Organizasyonlarına Devam” Ediyor.

Art & Interiors Boutique Hotel, Muğla'nın dört mevsim yerli ve yabancılarla dolup taştığı ilçesi Bodrum'a bağlı Gümbet'te misafirlerine kapılarını açıyor.

2017 yılında açılan, Versace lisanslı bir otel. Baştan sona Versace kumaşları ile dekore edilmiş odaları ve 50 kişi kapasiteli restaurantı  ile  Gümbet’i kalite ile buluşturuyor. Tesisin bahçesinde bulunan açık yüzme havuzu tüm konaklama yapan ziyaretçilerin kullanımına açık.

Güneş banyosu yapmak, bronzlaşmak ve kitap okumak için havuz terasındaki şezlonglar ideal. Harika bir manzaraya sahip teras restoranı, modern ve şık bir dekorasyona sahip olan konaklama birimlerinin tamamında klima standarttır.

Misafirlerin odalarında keyifli vakit geçirebilmeleri için uydu yayınına sahip LDC ekran TV, elektrikli su ısıtıcısı, çay - kahve seti ve mini bar mevcuttur.

Tüm odalarda konforunuz düşünülerek duşlu özel banyo - WC konumlandırılmıştır. Temiz banyo havluları, ücretsiz duş malzemeleri ve terlikler tesis personeli tarafından odalarınızda temin edilmektedir.

Art & İnteriors Boutique Hotel Barış Tetik Ile Organizasyonlarına Devam” Ediyor.

 

Sezon da buluşmak dileğiyle…

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar