Des otel 160 maddelik kriterlerini tamamlayarak T.S.E baş denetçisinden tam not alarak sertifikayı almaya hak kazandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın otellerde Korono virüs tedbirleri kapsamında açıkladığı kriterleri tamamlayan İşletmeler için vereceği “Güvenli Turizm Sertifikası” Türkiye de şehir otelleri arasında ikinci olarak Tekirdağ da birinci otel olarak Des Otel’e verildi.

(T.S.E) Türk standartları Enstitüsüne başvuru yapan Des otel 160 maddelik kriterlerini tamamlayarak T.S.E baş denetçisinden tam not alarak sertifikayı almaya hak kazandı.

Projede otellerin Pandemi süresince uyması gereken kriterler listesinin hazırlandığını anlatan Avrupa yakası T.S.E Müdürü Kemal Nedirli; “Misafir otele girdiği andan itibaren her tarafın kontrol edildiği, risklerin sıfıra indirildiği, kare kodlu bir belge oluşturulmuş, misafir kare kodu okuttuğunda kim tarafından ne zaman yapıldığı, belgenin süresi tüm bilgilere ulaşılabilecek” dedi.

Des Otel Genel Müdürü Necmi Gür de, “Türkiye ve Marmara bölgesinde ayrıca Tekirdağ da şehir otelleri arasında ikinci olarak T.S.E den “Güvenli Otel Sertifikası”nı almaktan dolayı çok mutluyuz. Bir aydır departman müdürü arkadaşlarımla 160 maddelik kriterleri ilk güvenli şehir oteli olmak için gece gündüz çalıştık ve başardık. T.S.E çok ciddi bir kuruluş ve bizde kendilerini tercih ettik. Misafirlerimiz her zaman olduğu gibi Des Otel’e güvenebilirler kalitemizi tescilledik.

Kategoriler
    Güncel Yazılar