Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ramazan Ayı’nın getirdiği huzur ve bereketi, geleneksel Türk iftar sofralarıyla birleştirerek misafirlerine yaşatmayı amaçlıyor. Ramazan Ayı boyunca, açık büfe iftar menüleri ile Türk mutfağının en özel lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Konuklar, özenle hazırlanan menüdeki birbirinden lezzetli yiyeceklerle buluşarak, unutulmaz bir sofra deneyimi yaşayacaklar.

Canlı Fasıl Eşliğinde Ramazan Geceleri

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, sadece lezzetleriyle değil aynı zamanda canlı fasıl performansıyla da misafirlerini ağırlıyor. Ramazan Ayı'nın manevi atmosferini hissettirecek canlı fasıl eşliğinde, konuklar unutulmaz bir iftar deneyimi yaşama fırsatı bulacaklar.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel iftar menüsünde çorba, salata büfesi, zeytinyağlılar, sıcak-soğuk Türk mezeleri, kırmızı ve beyaz et şeçenekleri, kebap çeşitleri, yöresel yemekler ve geleneksel Türk tatlılarından oluşan zengin bir büfe sunuluyor. Limitsiz meşrubat, meyve suyu, şerbet, ayran, limonata, çay ve filtre kahvenin de dahil olduğu iftar menüsünün fiyatı kişi başı 1.600 TL olarak belirleniyor. Rezervasyon yaptıran misafirlere özel olarak ise %10 indirim uygulanıyor.

Zengin iftar menüleri ve eşsiz atmosferiyle Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ramazan Ayı'nı unutulmaz kılıyor.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar