Wyndham Rewards üyelerine özel sürpriz teklifler Mart ayı boyunca her Çarşamba günü programın internet sitesi üzerinden duyurulacak.

Wyndham Rewards Dünya genelindeki sadakat programları üyelerine çeşitli avantajlar sunuyor.

Turizm sektöründeki bu programlar sayesinde gezgin ruhlar seyahatlerini çok daha ekonomik hale getirebiliyor, bütçelerini sarsmadan daha fazla yer görebiliyorlar. Dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts'un bir parçası olan Wyndham Rewards da üyelerine özel sürprizleriyle ‘hayat gezince güzel’ diyenlerin hep yanında oluyor. Wyndham'ın ödüllü sadakat programı Wyndham Rewards, beş hafta boyunca üyelerine özel sürpriz teklifler açıklıyor. Üyelere Özel Fırsatlar Ayı'nın ilk teklifi, Wyndham Rewards üyelerine iki geceye kadar ücretsiz konaklama kazanma şansı tanıyor. Mart ayı boyunca duyurulacak teklifler, Wyndham'ın Türkiye'deki 100'den fazla, dünya genelindeki binlerce otelinde yapılacak konaklamalarda, seyahatlerde, alışverişlerde ve daha fazla harcamada çeşitli avantajlar sağlayacak.

                                                             Wyndham Grand Cancun All Inclusive Resort & Villas

 

Wyndham Rewards üyelerine özel sürpriz teklifler Mart ayı boyunca her Çarşamba günü programın internet sitesi üzerinden duyurulacak. Üyelere Özel Fırsatlar Ayı'nın açıklanan ilk teklifinden yararlanan üyeler, katılımcı otellerde gerçekleştirecekleri geçerli her 2 gece konaklama karşılığında 7 bin 500 Wyndham Rewards ek puanı kazanabilecekler. Teklif kapsamında, binlerce Wyndham otelinde ileride yapılacak iki gece ücretsiz konaklama için yeterli olan 15 bine kadar ek puan kazanılabilecek.

Sadakat ve Stratejik Ortaklıklar Kıdemli Başkan Yardımcısı Charmaine Taylor, “Wyndham Rewards, üyelerinin yaptıkları harcamaların karşılığını yıl boyunca fazlasıyla almasını sağlayan, sektördeki en cömert ödül programı. Bunu kutlamaya değer görüyoruz ve 106 milyondan fazla kayıtlı üyemizin dünyayı nasıl isterlerse o şekilde keşfetmelerini sağlayacak, unutulmaz deneyimler ve teklifler sunuyoruz.” 

 Wyndham Rewards Hakkında

Dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts'un (NYSE: WH) bir parçası olan Wyndham Rewards, U.S. News & World Report ve USA Today tarafından 1 numaralı otel ödül programı seçildi. Programın 106 milyondan fazla kayıtlı üyesi her geçerli konaklamada 1.000 puan kazanıyor ve ve puanlarını yalnızca 7 bin 500 puandan başlayarak ücretsiz geceler için kullanabiliyor. Wyndham Rewards, dünya genelinde 50 binden fazla otel, resort tatil kulübü ve kiralık ev ile, üyelerine konaklamaları için diğer tüm otel ödül programlarından daha fazla seçenek sunuyor. 

Kategoriler
    Güncel Yazılar