366 odalı Ramada Encore by Wyndham Munich Messe hem iş, hem de tatil amaçlı seyahat edenlere hitap ediyor.

Wyndham Hotels & Resorts, Ramada Encore by Wyndham Munich Messe’nin açılışını duyurdu. Aspire Hotel Group ortaklığında açılan otel, Almanya’da Ramada Encore by Wyndham markasıyla açılan ilk otel olmasının yanı sıra Avrupa, Orta Doğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesindeki en büyük Ramada Encore by Wyndham oteli olma özelliği de taşıyor.

366 odalı Ramada Encore by Wyndham Munich Messe hem iş, hem de tatil amaçlı seyahat edenlere hitap ediyor. Otelin tasarımında modern konforlar ve çağdaş bir şıklık öne çıkıyor. Münih Fuar Merkezi ile şehrin en büyük alışveriş merkezi Riem Arcaden’e yürüme mesafesinde yer alan ve aynı zamanda Münih Havalimanı’na kolay erişim imkanı sunan Ramada Encore by Wyndham Munich Messe’de evcil hayvan da kabul ediliyor. Otelin sunduğu diğer olanaklar arasında ücretsiz WiFi, çamaşırhane, ücretli otopark, modern bir spor salonu ve tesis içi restoran bulunuyor. Ramada Encore by Wyndham markası canlılığı, enerjisi ve erişilebilirliğiyle tanınıyor. Çağımızın gezginlerine hitap edecek şekilde her biri benzersiz olarak tasarlanan Ramada Encore by Wyndham otellerinde, her ayrıntısı incelikle düşünülmüş misafir odalarının yanı sıra misafirlerin dinlenebileceği, yenilenebileceği, iletişim kurabilecekleri ve konaklamalarının her dakikasının keyfini çıkarabilecekleri çok amaçlı ortak alanlar bulunuyor. Wyndham Hotels & Resorts ve Aspire Hotel Group’un Aspire Elements Reutlingen Trademark Collection by Wyndham ve Aspire Castillio Reutlingen Trademark Collection by Wyndham gibi Almanya’daki diğer bazı yeni projelerde de ortaklıkları bulunuyor.

 

"Wyndham ile olan harika iş birliğimizden ve bize sağladıkları güvenden büyük bir heyecan duyuyorum. Aspire Hotel Group olarak Almanya’daki ilk Ramada Encore by Wyndham otelinin açılışını gerçekleştirmek bizim için bir onur kaynağı. Otelimiz, bu genç ve gelişen markanın EMEA’daki en büyük tesisi olma özelliği taşıyor. Başta Super 8 markasıyla olmak üzere geçmişteki iş birliklerimizde edindiğimiz olumlu tecrübeler bu ortaklığın hayata geçmesine yardımcı oldu. Ramada Encore’un bütüncül konsepti bizi gerçekten etkiledi ve olağanüstü konaklama deneyimleri sunma kararlılığımızla tam bir uyum sağladı."

Andreas Erben, CEO, Aspire Hotel Group

“Bu ortaklığı hayata geçirdikleri için Andreas ve Aspire Hotel Group ekibini tebrik ediyorum. Globaldeki hacmimiz, büyüklüğümüz ve sadakat programımızla bir yandan onların varlıklarına değer katarken, misafirlere de Almanya’da ve başka yerlerde olağanüstü seçenekler sunmayı bekliyoruz. Ramada Encore by Wyndham Munich Messe’nin açılışı, inovasyona, mükemmeliyete ve sürdürülebilirliğe yönelik olarak paylaştığımız kararlılığa Avrupa’nın kalbindeki bir örnek teşkil ediyor.”

Dimitris Manikis, EMEA Başkanı, Wyndham Hotels & Resorts

Ramada Encore by Wyndham Munich Messe’nin açılışına inovasyon ve sürdürülebilirlik damga vuruyor. Aspire Hotel Group ve Wyndham Hotels & Resorts, misafirlere modern ve kolaylık sağlayan bir deneyim sunmak için yüksek teknolojiden destek aldı. Misafirler, odalarına yerleşmeden önce giriş işlemlerini resepsiyonda veya self check-in bankolarında gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda ESG rehberleri ve sürdürülebilir ürünler gibi çevre dostu girişimler de otelin operasyon felsefesinde önemli yer tutuyor.

Ramada Encore by Wyndham Hakkında

Ramada Encore by Wyndham otelleri, Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya’nın önde gelen destinasyonlarının kalbinde yaşıyor. Markanın her bir otelinin misafir odalarında modern ve ergonomik olarak tasarlanmış konaklama unsurları, şık ahşap döşemeler, teknesiz duşların kullanıldığı yenilikçi banyo alanları ve canlı sosyal alanlar bulunuyor. 

Wyndham Rewards Hakkında

Ramada Encore otelleri, dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi Wyndham Hotels & Resorts (NYSE: WH) bünyesinde ve USA Today okuyucuları tarafından 1 numaralı ödül program seçilen Wyndham Rewards kapsamında yer almaktadır. Programın dünya genelindeki yaklaşık 106 milyon kayıtlı üyesi her geçerli konaklamada en az 1,000 puan kazanıyor ve puanlarını yalnızca 7,500’ten başlayarak ücretsiz geceler için kullanabiliyor. Wyndham Rewards, dünya genelinde 50 binden fazla otel, resort tatil kulübü ve kiralık ev ile, üyelerine konaklamaları için diğer tüm otel ödül programlarından daha fazla seçenek sunuyor. WyndhamRewards.com adresi üzerinden ücretsiz katılın.

Aspire Hotel GmbH Hakkında

2018 yılında kurulan Aspire Hotel GmbH, otelcilik sektöründe öncü bir yer kazandı. Yönetim kadrosuyla birlikte sektörde 25 yılı aşan bir tecrübeye sahip olan şirket, 100’den fazla otelin işletmesine başarıyla imza attı. Aspire Hotel GmbH, DACH bölgesinde yüksek kaliteye sahip otellerin geliştirilmesi, işletilmesi ve yönetilmesi üzerine uzmanlaşıyor. Dijitalleşme, teknolojik gelişimler ve sürdürülebilirliğe de odaklanan Aspire Hotel GmbH, otel operasyonlarını güçlendirmek için yenilikçi çözümler geliştiriyor. Müşteri memnuniyeti, şirketin misyonunda ve tüm faaliyetlerinde en önde tutuluyor. 

Kategoriler
    Güncel Yazılar