Vade farksız 9 taksit imkanı ve %5 ek indirimin yanı sıra 3 ya da 6 taksitle yapacağınız ödemelerde 4 ay erteleme fırsatı da ETS’de sizi bekliyor.

ETS'de erken rezervasyon fırsatları, %50’ye varan indirimlerle devam ediyor. 2024 yazı için tatilinizi şimdi planlamaya ne dersiniz? 

The Norm Collection Door’a
Ultra Her Şey Dahil konseptte hizmet veren The Norm Collection Door'a, Bodrum’da yeşille mavinin buluştuğu büyüleyici bir konumda yer alıyor. Tesis; eşsiz manzarası, içerisinde pavilion ve iskelenin de bulunduğu Mavi Bayraklı plajı ve doğayla bütünleşen mimarisiyle harika bir Bodrum tatilinin kapılarını aralıyor. Farklı konsept ve büyüklüklere sahip odaları, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan restoranları, güne lezzet katan atıştırmalık ve pastane seçenekleri, SPA uygulamaları ve her yaştan misafire hitap eden aktivite olanakları ile The Norm Collection Door'a, erken rezervasyon fırsatları ile ETS’de sizi bekliyor.

 

 

Bodrum Park Resort
Bodrum'un baş döndürücü mavisinin, muhteşem yeşille buluştuğu Yalıçiftlik mevkiinde konumlanan Bodrum Park Resort, misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor. Eşsiz manzaralarla buluşacağınız plajı ve iskelesi ile yazın Bodrum denizinin ve güneşinin tadını gün boyu keyifle çıkarabileceğiniz tesis, her yaşa hitap eden aktivite olanakları ve eğlence programları ile de tatilinize renk katıyor. Farklı büyüklükteki odaları, kaydıraklı havuzları, açık büfe ve a la carte lezzetleri ve çok daha fazlası ile her anı dolu dolu geçecek bir tatil için Bodrum Park Resort’ta yerinizi erkenden ayırtın.

 

 

Nirvana Dolce Vita
Tekirova'da yer alan Nirvana Dolce Vita, denize sıfır konumu ve 1 km uzunluğundaki sahili ile öne çıkıyor. Tesis, yenilenen tarzı ve sınırsız hizmet anlayışı ile misafirlerine keyifli bir tatilin kapılarını aralıyor. Akdeniz’in muhteşem doğası ile iç içe olma imkanı sunan Nirvana Dolce Vita, lüks ve eğlence dolu bir tatil deneyimi vadediyor. Tesis klasik ve modern detaylar ile dekore edilmiş odalarında konforlu bir konaklama ortamı sunuyor. Tesiste çocuk ve yetişkin misafirlerin eğlenmesi için mega aquapark yer alıyor. Açık büfe restoranları, a la carte hizmetleri, zengin çeşitlilik sunan SPA olanakları ve çok daha fazlası ile Nirvana Dolce Vita, erken rezervasyon fırsatları ile ETS’de sizi bekliyor

 

 

The Norm Oriental
Kemer Çamyuva’da denize sıfır konumda misafirlerini ağırlayan The Norm Oriental, göz alabildiğine uzanan plajı, açık havuzları ve geniş güneşlenme alanları ile misafirleri deniz ve güneşle buluşturuyor. Tesiste güne zengin bir kahvaltıyla başlayan misafirler, gün boyu leziz öğünlerin yanı sıra kolayca erişebildikleri atıştırmalıklar ve serinletici içeceklerle tatil boyunca damak şöleni yaşıyor. Tesiste farklı damak tatlarına uygun a la carte restoranlar da hizmet veriyor. Ailenin tüm üyelerinin düşünüldüğü tesiste çocuklar için mini kulüp ve oyun alanı bulunuyor. Ayrıca çocuklara yönelik animasyonlar düzenleniyor. The Norm Oriental, SPA merkezinde sunduğu masaj, hamam, sauna gibi olanaklarla misafirlerine kendilerini muhteşem hissedecekleri bir atmosfer sunuyor.

 



Liberty Hotels Lykia
Yeşilin ve mavinin bin bir tonu eşliğinde huzurlu ve eğlenceli bir tatil ortamı sunan Liberty Hotels Lykia, Fethiye’de yer alıyor. Denize sıfır konumdaki tesisin 650 m uzunluğundaki Mavi Bayraklı plajında yüzmenin ve güneşin tadını çıkarmak mümkün. Dileyen misafirler havuzda yüzmeyi de tercih edebilir. Tesisin bahçesinde doğa manzarası eşliğinde vakit geçirebilir ve tesis restoranlarında sunulan lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Tesiste deniz ürünleri, et yemekleri, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan farklı restoranlar hizmet veriyor. Konforlu odaları ile misafirlerine rahat bir tatil deneyimi sunan tesis çocuk ve bebek dostu hizmetleri ile de öne çıkıyor. Gün boyunca devam eden animasyonlar, su sporları ve spor aktiviteleri, akşamları eğlence canlı müzik programları, konsept partiler ve daha fazlası Libety Hotels Lykia’da sizi bekliyor.


 

Voyage Torba

Eşsiz konumu, 300 m uzunluğundaki kum plajı, konsept barları, nefis a la carte restoranları ve ayrıcalıklı hizmetleri ile hem çocuklu ailelere hem de romantik çiftlere kusursuz bir tatil sunan Voyage Torba, Bodrum’un tüm güzelliğini doyasıya yaşatıyor. Modern tasarımlı odalarda sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anlar yaşayacağınız tesis, özenle tasarlanmış alanları ve konseptleri ile fark yaratıyor. Her oda tipine yakın havuzlar ve aquaparkı, SPA’sı ve daha pek hizmetiyle her anı dolu dolu geçecek bir tatil Voyage şıklığı ile Torba’da sizi bekliyor. ETS ile yerinizi erkende ayırtın, yazın tadını Voyage Torba’da çıkarın.

 

 

Maxx Royal Belek Golf Resort

Göz kamaştıran doğası, tüm damak zevklerine hitap eden restoranları, özel tasarıma sahip konaklama alternatifleri ve kusursuz hizmetleriyle unutulmaz anlar sunan Maxx Royal Belek Golf Resort, Akdeniz’in huzurlu atmosferinin yanı başında konumlanıyor. Restoranları, barları ve daha fazlası ile misafirlerine sıra dışı bir lezzet deneyimi yaşatan tesis; şık ve konforlu villaları, hem ruhen hem de bedenen yenileneceğiniz SPA olanakları, her yaşa hitap eden aktivite olanakları ve kişiye özel hizmetleri ile ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını aralıyor. Erken rezervasyon fırsatları ile yerinizi ayırtın, Maxx Royal Belek Golf Resort’ta her anı unutulmaz bir tatil yaşamaya hazırlanın!

 


 

Kategoriler
    Güncel Yazılar