“2023’ü başarıyla tamamladık, 2024’te daha yüksek hedeflere hazırız”

EMITT 2024'e katılan Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin, 2024 turizm sezonu hakkında görüş ve beklentilerini açıkladı. Narin, “Küresel pandemi etkisinin azalmasıyla umutla başlanılan 2023 yılında, sektör dışı etkenlerden kaynaklanan dalgalanmalar yaşanmasına rağmen, 3 otelimizi kapsayan önemli bir renovasyonu tamamlayarak girdiğimiz sezonda, hedeflerimize ulaştık. 2024’te pazar çeşitliliğini arttırıp, tesislerimizin operasyon süresini genişleterek yeni ve daha yüksek hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

 

 

Fuarda yerini alan Martı Hotels & Marinas standı, ilk günden ziyaretçilerin ilgi odağında yer aldı. Türkiye turizminin bu prestijli küresel platformunda, sektörün köklü ve güçlü markası Martı Hotels & Marinas da, salon 3’teki, 3431 numaralı standı ile geleneksel olarak yerini aldı. Özgün renkleri ve etkili tasarımı ile öne çıkan Martı Hotels & Marinas standı, ilk gün itibari ile yoğun ziyaretçileri ile fuarda dikkat çekti. Bireysel tüketicilerin yanı sıra tur operatörleri ve sektör paydaşları da Martı Hotels & Marinas ziyaretçileri arasında yer aldı.

“2023’ü başarıyla tamamladık, 2024’te daha yüksek hedeflere hazırız”

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin, fuarda yaptığı açıklamada, “Küresel pandemi etkisinin azalmasıyla umutla başlanılan 2023 yılında, 6 Şubat deprem felaketini yaşadık. Bir yandan 3 Otelimizi kapsayan renovasyon çalışmalarımızı sürdürürken, diğer yandan depremzedelerimizi ağırladık.

Geçtiğimiz sezon sektör dışı etkenlerden kaynaklı tüm dalgalanmalara rağmen Martı Hotels & Marinas olarak gerek otellerimiz gerekse marinamızda yüksek doluluk oranlarını yakalayarak misafirlerimize en üst düzeyde memnuniyet oranı ile hizmet verdik. 2024 yılında ise, pazar çeşitliliğimizi arttırmak ve otellerimizin açık kaldığı operasyonel süreyi genişletmek suretiyle daha yüksek hedeflere ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar