Ela Excellence  Resort Belek'in yılbaşı programı, özel piyano resitali ile muazzam bir başlangıç yaptı.

Belek'in benzersiz güzelliklerine ev sahipliği yapan Ela Excellence, misafirlerine benzersiz bir yılbaşı deneyimi sunarak 2024'ü coşkuyla karşıladı. Her detayı özenle tasarlanan ve zengin içeriğiyle öne çıkan yılbaşı programı, konuklarına eğlence dolu anlar yaşattı.

Ela Excellence Resort Belek'in Executive Şefi Şevket Gökçen'in özenle hazırladığı özel yılbaşı menüsü misafirlere lezzet şöleni yaşattı. Avantgarde Orkestrası'nın etkileyici müzik performansı yılbaşı coşkusunu doruk noktasına taşıdı.

Eşsiz Yılbaşı Gecesi

Ela Excellence  Resort Belek'in yılbaşı programı, özel piyano resitali ile muazzam bir başlangıç yaptı. Canlı müzik performansı, dans şovları ve DJ performansları gibi çeşitli etkinlikleri içeren bu özel gece, Avantgarde Orkestrası'nın etkileyici müzik dinletisi ile konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Yılbaşı bandosu, dans şovları ve enerji dolu DJ performansı gibi özel etkinliklerin yer aldığı otelde, misafirler gece boyunca, Ela Excellence'in benzersiz atmosferinde coşku dolu anlar yaşayarak yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yaptı.

Minik Misafirler Eğlence Dolu Bir Yılbaşı Geçirdi

Ela Excellence, minik misafirlerini de unutmadı. Yılbaşı programı dahilinde düzenlenen Yeni Yıl Atölyeleri, Noel & Yeni Yıl partisi, Christmas Sonic gösterisi, Bilim Gösterisi, Simon Palyaço Gösterisi, Moana Gösterisi, Toys Story Gösterisi, Lord of Bubble Gösterisi, Noel Baba ve Çocuk Diskosu gibi eğlenceli aktivitelerle çocuklara benzersiz bir yılbaşı deneyimi yaşattı.

Otelin kapalı ısıtmalı havuzu, olimpik açık ısıtmalı havuzu, ısıtmalı açık çocuk havuzu ve su kaydırakları ise misafirlerin coşkulu anılarla dolu bir yılbaşı tatili geçirmelerine olanak tanıdı. Ela Excellence Resort Belek, özel ve eğlenceli anılar biriktirmek isteyen misafirlerine eşsiz bir yılbaşı deneyimi sundu.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar