Ela Excellence Resort Belek, Türk turizmine yeni bir soluk kazandırmak amacıyla düzenlenen ""Start Me Up" etkinliği kapsamında Özak Global Holding bünyesinde olan Fişekhane'de Alman üst düzey turizm profesyonellerini ağırladı. Etkinlik kapsamında, Ela Excellence Resort Belek ve Ela Hotels & Resorts markasının vizyonu ve misyonu Almanya’nın en önemli turizm yatırımcılarına sunuldu.

 

 

Almanya'nın önde gelen seyahat acentesi zincirlerinden biri olan Reiseland grubu, Türkiye'nin turizm potansiyelini harekete geçirmek ve İstanbul'da satışlarını artırmak amacıyla büyük bir etkinlik düzenledi. "Start me up" adı verilen etkinlik, Türk ve Alman turizm sektöründen birçok önemli ismi bir araya getirdi. Toplamda 75 Alman turizm patronu etkinlikte yer aldı.

Almanya’nın Önemli Turizmcileri Ela Excellence Resort Belek için Fişekhane ’de Buluştu

Etkinlik, İstanbul'un öne çıkan yaşam merkezlerinden Fişekhane’ de gerçekleştirildi. Bu etkinlikte, seyahat acentesi sahipleri ve üst düzey yöneticilerinin yanı sıra tur operatörleri, otelciler ve diğer turizm paydaşları da yer aldı.

 

 

Etkinlikte göze çarpan isimler arasında Reifeisen RT Reisen'in ortağı Herbert Zelzer, İsviçre Bentour'un sahibi Kadir Uğur ve CEO'su Deniz Uğur, Alltours'un genel müdürü Georg Welbers, QTA sözcüsü Thomas Bösl, Alman medyasından temsilciler, seyahat sigortası şirketi Hanse Merkur'un müdürü Thorsten Tschirner, turizmci Hüseyin Baraner ve AIDA Cruise gemilerinin Almanya sorumlusu Uwe Mohr yer aldı. Aynı zamanda 300 seyahat acentesinden oluşan Reiseland şirketinin satış ve pazarlama müdürü Anna Schwingenschlögel da etkinlikte önemli bir konuşma yaptı.

Ela Excellence’ın katılımcılara sektördeki yerini, önemini ve gücünü anlattığı etkinlikte, üst düzey Alman turizmcileri ile Özak Global Holding ve Ela Excellence Resort Belek üst düzey yönetimi bir araya geldi.

Ela Excellence’da  Tatil Ayrıcalığı

 

 

Ela Excellence Resort Belek hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı etkinlikte, hizmet kalitesi, özel etkinlikler, zengin gastronomi seçenekleri, çocuk dostu ve geniş konseptli Everland Kids World, ElaZen Spa , özel masaj alanları, Ela Assistant aracılığıyla kişiselleştirilmiş tatil deneyimleri gibi özellikler vurgulandı. Katılımcılar, Ela Excellence Resort Belek'in benzersiz ve unutulmaz tatil deneyimini yakından tanıma fırsatı buldular.

Yeni Yatırımlar ve Gelecek Vizyonu

Ela Hotels & Resorts markasının gelecek vizyonu ve büyüme planları hakkında yapılan bilgilendirme, Kemer, Bodrum ve Didim'deki yeni projelerin alanlarını gösteren video sunumu ile desteklendi. Markanın gelecekteki atılımları, katılımcılara detaylı bir şekilde aktarıldı.

Bu etkinliğin Organizasyonu üstlenen turizmci Hüseyin Baraner, ‘‘etkinliğin Türk-Alman turizm ilişkilerini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olduğunu belirterek, Türkiye'nin turizmdeki benzersiz güzelliklerini vurgulamak için yapılan çabalara’’ dikkat çekti.

 Türk ve Alman turizm sektörlerinin iş birliği ve paylaşımıyla, Antalya ve İstanbul'un zengin kültürel mirasını daha fazla turistle buluşturma hedefi bir kez daha güçlendi.

Kategoriler
    Güncel Yazılar