Türkiye’nin ihracat şampiyonları, Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen Hizmet İhracatçıları Buluşması ve 2022 Yılı İhracat Şampiyonları ödül töreninde bir araya geldi. Sürdürülebilir büyümenin lokomotif gücü olarak yarattıkları katma değer ve istihdam olanakları ile ülke ekonomimize katkı sağlayan şirketlerin ödüllendirildiği organizasyonda; Etsgroup, Turizm ve Konaklama Hizmetleri kategorisinde geleneği bozmayarak 5. kez yılın şampiyonu oldu.

 

 

2022 yılında ülkemizin tarihi rekor olarak 254 milyar 200 milyon dolarlık bir mal ihracatına ve 89 milyar dolarlık bir hizmet ihracatına ulaşmasında payı bulunan ihracat şampiyonları, 2022 yılında mal ve hizmet ihracatına en yüksek katkıyı sunan şirketler arasından seçildi.  Turizme dair hizmet sunduğu tüm alanlarda ülkemize katma değer sağlayan ve öncülük yapan Etsgroup, Turizm ve Konaklama Hizmetleri kategorisinde aldığı ödül ile sektöre kattığı değeri bir kez daha kanıtladı.

Etsgroup; Etstur, Maxx Royal Hotels, Caja by Maxx Royal, Voyage Hotels, The Norm Hotels, Odamax, Ucuzabilet, Hotel Agent, Otelpuan ve Didimtur markaları ile önceki yıllarda olduğu gibi 2022’de turizmin sürdürülebilir büyümesine büyük bir katkı sağladı. Grup markaları, sektöre kattığı sınırsız hizmetler ile Hizmet İhracatçıları Birliği tarafından hizmet ihracatı şampiyonu olarak ödüllendirildi.

Kategoriler
    Güncel Yazılar