ETS Fırsatlarıyla O Tatili Daha Fazla Ertelemeyin!

30 yılı aşkın bir süredir misafirlerini hayallerindeki tatil ile buluşturan ETS, 2024 yılı reklam kampanyasında renkli, dinamik ve enerjik bir dünya ile izleyiciye sesleniyor. Markanın yeni yüzü olan, son dönemde yer aldığı projelerle adından çok söz ettiren ve ekranlarda sıkça gördüğümüz genç ve yetenekli oyuncu Özge Özacar da kampanyanın renkli dünyasına eşlik ediyor.

 

 

İzleyiciyi, eğlenceli ve sıcacık yaz görüntüleri ile buluşturacak olan reklam kampanyası; “Yaz gelecek, o tatile yine ETS ile gidilecek” mottosu ile; özlediğimiz, hayalini kurduğumuz, sevdiklerimizle bir arada olduğumuz, eğlendiğimiz, dinlendiğimiz ve belki uzun zamandır ertelediğimiz o tatili, ETS’nin her bütçeye uygun fırsatları ile bu yaz yaşamaya davet ediyor.

ETS Fırsatlarıyla O Tatili Daha Fazla Ertelemeyin!

2024 erken rezervasyon kampanyası ile misafirlerine birbirinden avantajlı seçenekler sunan ETS, bu yaz herkesi özlediği o tatil ile buluşturacak fırsatlar sunuyor. Tatilini ETS ile erken rezervasyon döneminde planlayanlar, indirimli fiyatların yanı sıra, farklı ödeme avantajlarından da yararlanabiliyor. Misafirler dilerlerse, erken rezervasyon kampanyası kapsamında seçili otellerde ödemelerini 4 ay sonrasına erteleyebiliyor.

 

 

Kampanya kapsamında misafirlere 6 aya varan taksit imkanı da sunuluyor. Ege ve Akdeniz kıyılarındaki birbirinden güzel oteller için erken rezervasyon fırsatı sunan kampanya, farklı bütçelere uygun ödeme seçenekleri ve konaklama başlangıcından 72 saat öncesine kadar rezervasyon iptalinde para iadesi imkanı sunan iptal ve iade paketi gibi avantajlarla ETS’de sizi bekliyor!

Kategoriler
    Güncel Yazılar