Türkiye ile dünya gastronomisi arasında köprü görevini sürdüren ve dünya gastronomi etkinlikleri içerisinde ilk iki sırada yer alan, bu yıl 8. kez düzenlenecek Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı & Fuarı, 4-5 Kasım 2023 tarihlerinde “Geography” teması çerçevesinde İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

VIII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı içerisinde yer alacak Gastromasa Hospitality, Gastromasa Coffee, Gastromasa Bar ve Gastromasa Pastry konseptleri, sektöre yön veren dünyaca ünlü gastronomi profesyonellerini aynı çatı altında bir araya getirecek.

 

 

Dünyaca ünlü 60+ şef ve pastry şef, 30+ barista, sommelier ve miksolojist; Türkiye’den konusunda uzman 200+ profesyonel konuşmacı, turizm ve ağırlama sektörünün en önemli yatırımcıları, ünlü şefler, gastronomi profesyonelleri, genel müdürler, F&B müdürleri, satın alma müdürleri ve birçok isim VIII. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda yer alma fırsatına sahip olacak.

Gastromasa Gastronomi Konferansı & Fuarı boyunca misafirler dünyanın yıldız şeflerini aynı anda görme fırsatına sahip olurken, stantları ile katılım gösteren firmaların yeni ürünlerini deneyimleme, workshopları izleme fırsatına da sahip olacaklar.

Kategoriler
    Güncel Yazılar