Teknelerin bakım ve ihtiyaçları marinalar dışında da Setur Marinaları Güvencesinde

Setur Marinas, “Yeni ufuklara yelken aç” mottosuyla deniz tutkunlarının hayatını kolaylaştıracak çözümler sunmaya devam ediyor. Ören’de hizmet vermeye başlayan Setur Marinas Rib & Refit Park, operasyonlarında kullandığı 70 tonluk travel lift ve 240 tonluk amfibik tekne taşıyıcı ile özellikle karaya alınmayacak büyüklükteki tekneleri ve kış sezonunu karada geçirmeyi tercih eden tekne sahiplerine Setur Marinas güvencesi ve kalitesi ile kışlama hizmeti verecek.

Setur Marinas Genel Müdürü Emre Doruk; Ülkemizde denizciliğe olan ilgi son yıllarda oldukça arttı, biz de Setur Marinas olarak neler yapabileceğimizi düşündük. Marinacılığın önemli bir parçası olan karapark sahalarında doğaya saygılı, İSG normlarına uygun Setur Marinas kalitesi ve güvencesi ile hizmet verme kararı aldık. Sektöre katma değer ve kalite standartı getirmek adına karapark sahalarında da kurumsal kimliğimizi ortaya koyuyoruz.

Ören’de karşımıza çıkan bu fırsatla bu yeniliğe adım attık. Kış aylarında özellikle marinalardan uzaklaşmak isteyen tekne sahipleri oluyor, bununla beraber her bir deniz aracının bakım süreçlerinin farklı olduğu bir ekosistem mevcut. Örneğin Bodrum ve Çeşme civarlarında sıklıkla tercih edilen, 8-10 metrelik Rib araçlar genellikle marinalarda durmuyor. Biz deniz araçlarının kışın güvenli bir alanda beklemesi hem de sezonluk bakımlarının yapılması konusunda destek veriyoruz.” açıklamasında bulundu.

Emre Doruk, teknecilikte güvenliğin ve tekne bakımının en önemli noktası olduğuna değinerek sözlerini sürdürdü: “Setur Marinas olarak, deniz araçlarınızın bakım ve ihtiyaçlarını marinamız dışında da güvenle karşılayacağımız bir alan yarattık. Ayrıca Setur Marinas’ta sözleşmesi olan tekne sahipleri için özel fırsatlarımız olacak, diğer taraftan Ören Rib & Refit Park’ta hizmet alan tekneler de denize Setur Marinalarından açılacak. Çok heyecanlıyız, önümüze yeni kapıların da açılacağına inanıyoruz.”

Kategoriler
    Güncel Yazılar