Antalya’nın merkezinde, Bey Dağları’nın muhteşem manzarası ve doğanın en cömert güzelliklerinin eşlik ettiği atmosferi ile Akra Hotel, unutulmaz tatiller yaşatmaya devam ediyor.

Konaklamadan yeme-içmeye, müzik ve eğlenceden kültüre ve sanata, sağlıktan spora… Hayatın her alanında kalpten gelen bir hizmet anlayışını benimseyen Akra Hotel, eşsiz bir tatil keyfi yaşamak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.

Samimi ve tutkulu Akdeniz kültürünün birleştirici gücünden beslenerek, doğanın eşsiz güzelliklerinden ilham alan Akra Hotel, duygu ve deneyimleri ön plana çıkaran “Urban Social” yaşam tarzı ile farklılaşıyor. Bu ayrıcalıklı yaşam tarzını seyahat tutkunlarına yaşatmaya odaklanan Akra Hotel, misafirlerini ağırlıyor.

Masmavi Akdeniz manzarası ile Akra Hotel'in bahçesinde hizmet veren The 251 Social Club, yenilenen ambiyansı ile yeni nesil doğal içerikli kokteylleri ve özel menüsü ile yerli ve yabancı caz sanatçılarına ve dj performanslarına ev sahipliği yapıyor. Mevsim sebzesini dalından kullanma felsefesiyle üç ayda bir değiştirdiği organik mevsim içeriklerini, degüstasyon menüsü ve eşsiz şarap eşleşmeleri ile birleştiren Asmani Restoran, Akra Hotel'in 10. katında casual fine dining konseptinde gastronomi deneyimi yaşatıyor. Yerel üreticileri destekleyerek yenilikçi bir açık büfe deneyimi sunan Panora Restoran, benzersiz bir lezzet şöleni sunuyor. Küba esintileri ile çevrili Pablito Bistro, dünya literatüründen özel koleksiyoner seriler sunan kitap, bisiklet, kafe konsepti ile Başka Ol ise Akra Hotel müdavimlerinin günün her saatinde farklı sürprizler yaşamalarına imkan sağlıyor.  

Sağlığına dikkat edenlerin ve yaza yenilenerek girmek isteyenlerin tercihi ise TheLifeCo Akra Antalya oluyor. Türkiye’de ve dünyada tercih edilen detox programları ve well-being konsepti ile TheLifeCo Akra Antalya, Akra Hotel’in ayrıcalıkları arasında bulunuyor.

Akra Hotel bu eşsiz deneyimleri yaşamak isteyenleri Akdeniz’in muhteşem doğasına ve denizine davet ediyor.


Akra Hotel hakkında:

Lüks otel pazarındaki misyonunu sayılara odaklı turizm anlayışının ötesine taşıyan Akra; duygu ve deneyimlere dayalı; dokunuş, lezzet, koku, ses ve sağlıklı yaşam kodlarını destekleyerek, turizm sektörüne farklı bir soluk kazandırdığı yeni nesil otelcilik konsepti Urban Social ile yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermektedir.

Akdeniz ve Bey Dağları manzaralı Deluxe ve Suit’lerden oluşan toplam 471 odasıyla Akra; gastronomiden eğlenceye, müzikten spora kadar birçok alanda adından bahsettirerek, şehre değer katmaya devam etmektedir. Tour of Antalya ve Akra Gran Fondo Bisiklet Yarışı, Akra Caz Festivali ve Meze Festivali gibi uluslararası üç büyük etkinliğe ev sahipliği yapmakta; bunların yanı sıra, “Akra Talks” söyleşileri ve Akra Açıkhava Sineması gibi mini etkinliklerle misafirlere unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

Akra Fit ve TheLifeCo Akra Antalya’da yaklaşık 5.500 m² alana kuruludur. Kapalı yüzme havuzu, kapalı havuz bağlantılı ısıtmalı açık havuz, sauna, dinlenme odaları, buhar odası, masaj odaları, cilt ve vücut bakım odaları, tedavi odaları, detoks uygulamaları ve Türk hamamıyla tatili, yorgunluk atma fırsatı olarak değerlendirmek isteyenler için de ideal bir ortam sunmaktadır.

 

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar