Oylama sayfasına, gmdergi.com ve qmawards.com web siteleri üzerinden ulaşılabiliyor.

Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti 100’üncü yaşına girerken, QM Awards (Quality Management Awards - Kalite Yönetim Ödülleri) de 13’üncü kez sahiplerini bulacak. Turizm endüstrisinde başarısı ve istikrarıyla her geçen yıl büyüyen QM Awards, her yıl olduğu gibi bu yıl da kaliteyi yönetmenin önemini vurgulayacak. GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen QM Awards bir kez daha turizm sektörümüz içerisinde farkındalık ve sinerji yaratacak.

 Türkiye Turizm Endüstrisinin ‘EN’lerini belirleyecek

QM Awards 2022, Türkiye Turizm Endüstrisinin 2022’de kalite yönetiminde en başarılı olan marka ve isimlerini belirleyecek. QM Awards, Türkiye’nin dört bir yanındaki turizm profesyonelleri ve şirketleri (otel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, taşeron, kişi, kurum ve özel teşebbüsler) arasından bir kez daha turizmin ‘EN’lerini belirleyecek.

 Oylama nasıl oluyor?

Her yıl olduğu gibi bu yıl da turizm sektörünün rol modeli marka ve yöneticileri ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerinin oylarının belirleneceği oylama 19 Nisan 2023 (bugün) başladı.

Oy kullanmak isteyen herkes ankete çevrimiçi olarak www.qmawards.com ve www.gmdergi.com adresleri üzerinden katılabiliyor. Oy kullanmak isteyenlerin ilgili internet sitelerinden oylama sayfasına isim ve mail adresi ile kayıt olmaları gerekiyor. Her katılımcının her turda tek bir oy hakkı var. Oylamaya katılan site ziyaretçilerine başvurdukları mail adresleri üzerindenn bir onay maili gönderiliyor ve onaylamaları isteniyor. Oylar ancak bu onay mailine yanıt verildikten sonra geçerli oluyor.

Birinci tur anketinde katılımcılar, adaylar arasında bulunmayan ve değerlendirmede yer alması gerektiğini düşündükleri adayları; her kategorinin altında yer alan öneri kutusuna yazarak QM Awards yetkililerine iletebiliyorlar.

QM AWARDS 2022'nin bugün başlayan ilk tur oylaması 2 hafta sürecek. İkinci tur adayları ilk turda verilen oylarla belirlenecek. 

 Kazananlar QM Gala Gecesi’nde ilan edilecek

İkinci tur oylama QM Awards 2022 sahiplerini belirleyecek. Kazananlar oylamaların ardından gerçekleştirilecek olan QM Gala Gecesi’nde ilan edilecek ve ödüller yapılan törenle sahipleriyle buluşacak.

 Bu yıl slogan: “Quality is Life” 

Turizm sektöründe farkındalık yaratmayı kendine misyon edinen QM Awards, bu yılki sloganı “Quality is Life” ile bir kez daha kalitenin ‘hayati önemine’ dikkat çekmek istiyor.

Sloganın bir amacı da Cumhuriyetimizin asırlık olacağı 2023 yılında; Türk milletinin karakterine en uygun yönetim şeklinin sonsuz olması dileğini vurgulamak.

Amaç: Birlik ve Sinerji

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından ilki 2006 yılında yapılan, 2010 yılından itibaren gerçekleştirilen gala geceleri ile büyük bir törene dönüşen QM Awards; sektörde farkındalık yaratmak ve turizm endüstrisinin mükemmeliyetçi ruhunu uyandırmada öncü olmayı kendine görev edinmiştir. QM Awards’ın amacı; adayların belirlenmesinden, ödül törenine dek her aşamada, turizm endüstrisi paydaşlarını bir araya getirerek, birlik ve beraberliğin getirdiği gücü pekiştirmek ve Türk turizminin başarısının hep birlikte kutlanmasına aracı olmaktır.  Türkiye’nin medarı iftiharı olan turizm sektörünün rol modeli markalarını büyük bir sinerjiyle uluslararası arenaya taşımaktır.

 

QM AWARDS | Kalite Yönetim Ödülleri Hakkında:

QM AWARDS, turizmde KALİTEYİ YÖNETMENİN önemini vurgulamak amacıyla, Türkiye’nin ilk ve tek yönetim ve turizm dergisi olan GM tarafından düzenlenen Türk Turizminin en kapsamlı ödül törenidir. 

QM Awards (Quality Management Awards - Kalite Yönetim Ödülleri) ‘nin misyonu; markalaşma sürecini tamamlayan, sürdürülebilir bir yönetim tarzını benimsemiş, Türkiye’yi ulusal ve uluslararası arenada başarı ile temsil eden, ülkesine ve sektörüne katma değer sağlamayı sürdüren ve bunu ilke haline getirmiş Türkiye’nin dört bir yanındaki turizm profesyonellerini ve şirketlerini (otel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, taşeron, kişi, kurum ve özel teşebbüsleri)  takdir ve teşvik etmektir.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar