Easyjet havayolları’nın a-320 tıpı uçağıyla 166 yolcu Brıstol’den Bodrum’a geldi.

Tav havalimanları tarafından işletilen Milas-Bodrum havalimanı, Easyjet`ın Brıstol`den gerçekleştirdiği ilk uçuşu törenle karşıladı. Easyjet havayolları’nın a-320 tıpı uçağıyla 166 yolcu Brıstol’den Bodrum’a geldi. İngiliz yolcular terminalde çiçeklerle karşılandı. Easyjet, 4 Kasım 2023 tarihine kadar Salı, Perşembe ve Pazar olmak üzere haftada üç gün Bodrum-Brıstol arasında uçuş düzenleyecek.

Ingılız Havayolu Easyjet, 26 Mart ile 11 kasım tarihleri arasında Bristol, Gatwıck, Luton, Edinburg ve Liverpool olmak üzere İngiltere’nin beş kentinden Bodrum’a karşılıklı toplam 694 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor.

Tav Mılas-Bodrum genel müdürü İclal Kayaoğlu, Brıstol`den gelen sezonun ilk dış hat uçuşunu karşılamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sezon boyunca paydaşlarımızla işbirliği içinde calışarak yolcularımıza güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyoruz. 2022 yılında pandemi öncesi rakamlara yaklaşan uçuş ve yolcu sayımızın bu yıl artarak devam etmesini ve dünyanın her yerinden misafirlerimizi ağırlamayı dört gözle bekliyoruz` dedi.

Mılas- Bodrum Havalımanı 2022 yılında 3 mılyon 904 bın yolcu agırladı.

Kategoriler
    Güncel Yazılar