Sunexpress Uçaklarında Ameliyathanelerde Kullanılan HEPA Filtreleme Sistemi Mevcut

Covid-19 Salgınının Yayılımını Önlemek Amacıyla Getirilen Kısıtlamalar Kapsamında Tüm Yurt İçi Ve Yurt Dışı Seferlerini Askıya Alan Sunexpress, Misafirlerinin Ve Uçuş Ekiplerinin Sağlıklı Ve Emniyetli Seyahati İçin Gerekli Tüm Tedbirleri Alarak 4 Haziran’da İç Hat Uçuşlarına Kademeli Olarak Başlamayı Planlıyor.  

Sunexpress CEO’su Max Kownatzki, “Seyahat Yasaklarının 3 Haziran’dan Sonra Kalkmasını Bekliyoruz. Bu Çerçevede, Yolcularımıza Daha Sağlıklı Ve Hijyenik Bir Uçuş Deneyimi Sunmak İçin Tüm Hazırlıklarımızı Bu Tarihe Göre Yapıyoruz. Eğer Herhangi Bir Değişiklik Olmaz İse, İzmir Ve Antalya’yı Hem Türkiye Hem Avrupa’da En Fazla Noktaya Bağlayan Havayolu Olarak, 4 Haziran’da İç Hat Uçuşlarımıza Kademeli Olarak Başlayacağız” Dedi.  

Sunexpress, Turistik Uçuşlarımıza Haziran Ortasından Sonra Başlamayı Planlıyoruz

Dış Hat Uçuşları İle İlgili Olarak Kownatzki, “Türk Turizm Taşımacılığının Belkemiği Olarak, Turistik Uçuşlarımıza Haziran Ortasından Sonra Başlamayı Planlıyoruz; Ancak Bu Da Ülkelerin Karşılıklı Olarak Seyahat Yasaklarını Gözden Geçirmeleri İle Belli Olacak. Türkiye Gibi Covid-19 İle Mücadeleyi Büyük Bir Başarıyla Sürdüren Ülkelerde Haziran Ortasından Sonra Bu Turistik Uçuşların Başlayacağını Umuyoruz” Dedi. 

Koronavi̇rüsü (COVİD-19) İçin Alınan Önemler

Sunexpress, Misafirlerinin Ve Uçuş Ekiplerinin Sağlıklı Ve Emniyetli Seyahati İçin Ulusal Ve Uluslararası Sağlık Ve Havacılık Otoriteleri İle İşbirliği İçinde Gerekli Tüm Önlemleri Almaktadır. Tüm Uçuşlarında Yolcularına Ve Uçuş Ekiplerine Maske İle Seyahat Etme Zorunluluğu Getiren Havayolu, Teması Azaltmak Adına Kabin İçi Hizmetlerini De Bu Doğrultuda Güncelledi. Ayrıca Havayolu, Tüm Uçuşlarında Yolcularına Dezenfektan Mendil Dağıtacağını Açıkladı.

Sunexpress Uçaklarında Ameliyathanelerde Kullanılan HEPA Filtreleme Sistemi Mevcut

Bunlara Ek Olarak, Sunexpress Uçaklarında Düzenli Olarak Uluslararası Otoriteler Tarafından Etkisi Kanıtlanmış Dezenfeksiyon İşlemleri Uygulanmaktadır. Tüm Uçaklarda Ameliyathanelerde Kullanılan HEPA Filtreleme Sistemi Mevcuttur Ve Bu Filtreler, Koronavirüs De Dahil Olmak Üzere Bilinen Tüm Virüslere Karşı Yüzde 99’luk Bir Başarı Oranı İle Uçak İçindeki Havayı Her Üç Dakikada Bir Sürekli Olarak Temizlemektedir. Sağlık Bakanlığı’nın Hayata Geçirdiği ‘Hayat Eve Sığar’ Projesi Kapsamında Türk Vatandaşlarının İç Hat Uçuşlarına Kabulü HES Kodu İle Sağlanacak. HES Kodu Sorgulamalarında Uçuşa Elverişli Olmadığı Tespit Edilen Yolcular, Sunexpress Uçuşlarına Alınmayacak.

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar