Bölge halkı ve otel yönetimi iş birliği içerisinde

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrasında, ciddi yıkım ve can kayıplarının yaşandığı bölgeden ayrılan depremzedeler, Kemer’de yer alan otellere de yerleştiriliyor.

Martı Myra Hotel, 500 depremzedeyi konuk ediyor. Gelen depremzedeler otelde konaklarken, bölge halkından gelen yardımlar da kendilerine dağıtılıyor ve yeme içme ihtiyaçları da karşılanıyor.

Martı Myra Hotel Genel Müdürü Burak Orkut yatığı açıklamasında “Hepimizi derinden yaralayan bu büyük deprem felaketini duyar duymaz merkezimizin de talimatlarıyla birlikte hem aksiyon aldık. Normalde yazlık bir oteliz. Otelimizde bir takım tadilat çalışmalarımız halen devam ediyor. Ancak hemen açabileceğimiz odaları açtık ve ilk günün ardından hemen hazır hale getirdik. İkinci günü itibarıyla da yoğun bir şekilde depremzede misafirlerimizi kabul etmeye başladık. Misafirlerimiz hem psikolojik anlamda hem yaşadıkları anlamında çok zor durumda.. Biz de elimizden geldiğince onları acısını hafifletmeyi, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Herkes, inanılmaz hassasiyet gösteriyor. Hep birlikte el birliği ile bu ağır travmanın altından kalkacağız” dedi.

Öte yandan kendilerini ağırlayan Martı Myra Hotel’e teşekkür eden depremzedeler ise, “Çok zor günler yaşıyoruz. Memleketimizde çok büyük bir deprem yaşadık. Halen etkisindeyiz. Bölgeden uzaklaşıp Antalya’ya geldik. Burada bizi ağırlayan zor günümüzde yanımızda olan bölge halkına ve otel yönetimine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu günler bir an önce geride kalır” diye konuştu.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar