İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Başkanın Günlüğü”nde bugün, turizm sektörünü ele aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Başkanın Günlüğü'nde Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştüğünü ifade ederek, “Hazırladığımız ‘İzmir Turizm Stratejisi’ni ona ve bürokratlarına sunduk. Bölgemiz turizmi için güzel adımları hep birlikte atmak için çok istekliyiz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Başkanın Günlüğü”nde bugün, turizm sektörünü ele aldı. 

Soyer, turizm sektörünün korona krizinin ardından nasıl toparlanacağı, sektörün beklentileri, işbirliği olanakları konusunda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile çevrimiçi bir toplantı yaptı.

Başkanın Günlüğü'nde yer alan ifadeler ise şöyle:

Günaydın Sevgili İzmirliler

Kentimiz için çok önemli olan turizm sektörünün korona krizinin ardından nasıl toparlanacağı, sektörün beklentileri, işbirliği olanakları konusunda Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile çevrimiçi bir toplantı yaptık.

Hazırladığımız “İzmir Turizm Stratejisi”ni ona ve bürokratlarına sunduk.

Bölgemiz turizm için güzel adımları hep birlikte atmak için çok istekliyiz.

Öğleden sonra da yine önümüzdeki süreçte turizm için çok belirleyici olacak hijyen konusunda turizmciler, esnaf temsilcileri, akademisyen ve bürokratlarla İzmit Turizm Hijyen Kurulu toplantısını yaptık. Bu kurulun olacağı kararlar ve belirleyeceği kriterleri yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız.

İzmir bu uygulamayla yine ülkemizde öncülük yapacak. 

Sizlerin halkın bakkalı üzerinden gıda paketi ve iftar bağışlarınız devam ediyor.bizimde dayanışma ağımız bitmez tükenmez bir enerjiyle bunları desteğe ihtiyaç duyan İzmirlilere ulaştırıyor. 

Dün metropol ilçelerde 2 bin 462, metropol dışı 19 ilçede4 bin 80 gıda paketini ihtiyaç duyan ailelere ulaştırdık. 1-5 yaş arası 4 bin 606 çocuğumuza 73 bin 696 litre süt dağıttık. 

İzmirlilerin sıra ve hijyen koşullarına uyarak Seyyar Pazar'da alışveriş yaptıkalrını memnuniyetle görüyorum. Seyyar Pazar araçları bugün de Narlıdere, Gaziemir, Balçova, Buca, Karabağlar, Koank ilçelerinde hizmet verecek

Önlemeirn kademeli olarak kalkacağı haberleri lütfen bugüne kadar uyduğunuz önlemleir gözardı etmenize yol açmasın. 

Sonra üzülmemek için mümkün olduğunca evde kalalım ve özenli olmaya devam edelim. 

Hepinize güzel, keyifli bir gün diliyorum.

 

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar