Radisson Hotel Group da, misafirlerinin, çalışanlarının ve iş ortaklarının sağlık, emniyet ve güvenliğini sağlamak amacıyla yeni bir protokol hazırladı

Koronavirüs salgını nedeniyle konaklama tesislerindeki hijyen ve güvenlik, hizmetin devamı için önemli parametrelerden biri haline geldi. Türkiye dahil pek çok ülke, konaklama tesislerinde uygulanacak hijyen ve güvenlikle ilgili protokoller oluşturuyor.

Bu kapsamda Radisson Hotel Group da, misafirlerinin, çalışanlarının ve iş ortaklarının sağlık, emniyet ve güvenliğini sağlamak amacıyla yeni bir protokol hazırladı. Radisson'un geliştirdiği yeni prorokoller, operasyonel yönlendirmeler ve kapsamlı sağlık ve güvenlik prosedürleri, SGS tarafından doğrulanarak, misafirlerinin check-in’den check-out’a kadar güvenliğini ve içlerinin rahat etmesini sağlamayı amaçlıyor.

Yeni yönege; tüm girişlerde dezenfektan üniteleri, kişisel koruyucu ekipman (PPE), temizlik ve dezenfeksiyon sıklığının artırılması ve kaydedilmesi, toplantı ve etkinlik mekanları dahil otellerin her alanında sosyal mesafe uygulanması, yerel eğitimler, hastalık kontrol ve korunma merkezleri veya Dünya Sağlık Örgütü tavsiyeleri ve sağlık yönlendirmeleri, gıda güvenliği standartlarının vurgulanması, çalışanlara kapsamlı eğitimler verilmesi olarak sıralanıyor.

Radisson Hotel Group, marka taahhüdünü genişletmek için 20 adıma ek olarak 10 adımlık bir Toplantı ve Etkinlik protokolünü de açıklayacak. Şirket, bu gerekli operasyonel detayları gelecek haftalarda tamamlamayı planlıyor. Değerlendirilmekte olan bazı ilkeler arasında şunlar yer alıyor:

• Oteldeki tüm alanların, özellikle çok temas edilen yüzeylerin temizlik ve dezenfeksiyon sıklığını artırmak

• Otelin girişinde ve ortak alanlarda alkol bazlı el dezenfektanı üniteleri ve eldiven bulundurmak

• Tüm oda anahtarlarını dezenfekte etmek ve check-in sırasında güvenli bir şekilde sunmak

• Teması minimuma indirmek için misafirlere hızlı check-out seçeneği sunmak

• Nakitsiz ödeme şekillerinin oluşturulması ve desteklenmesi

• Her odada uygulanan temizlik ve dezenfeksiyon prosedürlerini gösteren kapı askıları

• Çalışanlara kapsamlı hijyen ve koruma eğitimleri vermek

• Çalışanlara maske ve eldiven gibi Kişisel Koruyucu Ekipman sağlama

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar