Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağıyla ilgili Türkiye Otelciler Birliği'nden(TÜROB) otellere uyarı geldi.

TÜROB'tan yapılan açıklamada koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 22 Nisan Çarşamba gecesinden 26 Nisan Pazar gecesine kadar sürecek 4 günlük sokağa çıkma yasağı kararı alındığı hatırlatıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yarın(Çarşamba) gece saat 24:00 itibariyle 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 26 Nisan 24.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmiş olup, otel çalışanları yasaktan muaftır.

Otel çalışanları ve servislerle ilgili bilgileri emniyete gönderin

Bu kapsamda otellerde çalışacak olan personellerin istisna kapsamında değerlendirilebilmeleri açısından, açık kimlik bilgileri ile servis araçları sürücüleri ve araç plakalarına ihtiyaç duyulmaktadır.

İstanbul’da bulunan üyelerimizin, söz konusu bilgilerin MS Excel formatında hazırlanarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğünün istanbulpersonel@egm.gov.tr Turizm Şube Müdürlüğünün istanbulturizm@egm.gov.tr ve İl Müdürlüğü’nün yatirimisletmeler34@ktb.gov.tr e-posta adresine ÇOK ACELE gönderilmesi gerekmektedir.

*İlgili bildirimin bir kopyasının personelin yanında bulundurulması önerilmektedir."

 

Kategoriler
    Güncel Yazılar