Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Instagram'da ünlü turizmci Cem Kınay ile canlı yayına katıldı.

Karaloğlu, başta turizm ve tarım sektörleri olmak üzere birçok konuda açıklamada bulundu. Turizmcilerle aylık toplantının video konferans şeklinde yapılacağını belirten Vali Karaloğlu, “Şu anda bir krizin ortasındayız ama bizim iletişime devam etmemiz lazım. Hem müşterimizle, hem dünyayla iletişime devam etmemiz lazım. Şunu dünyaya anlatmamız lazım; Antalya, dünyanın en güvenilir şehri, iki dünyanın sağlıklı şehri ki, bu pandemiyi dünyada en iyi yöneten şehir olduğuyla ilgili de iletişim geliştirmemiz lazım" dedi.

16 Milyon Turiste E-Posta

Bu konuda yapılacak çalışma planını anlatan Vali Karaloğlu, “Niyetimiz şu, bir defa geçen sene bize 16 milyon insan geldiyse, bu 16 milyonun her biriyle ayrı ayrı iletişim kuralım istiyoruz. Onlara diyelim ki; 'Stayhome, dream Antalya', 'Evde kal ama Antalya'yı hayal et'. Geçen sene Antalya'ya gelen 16 milyona bunu söylemek, iletişime geçmek istiyoruz. Onlara elektronik mektupla, başka elektronik araçlarla ulaşıp tekrar kendimizi hatırlatmak istiyoruz ve pandemiden sonra da kendileri için güvenli ve sağlıklı bir şehir hazırlama noktasında gayret ettiğimizi de iletmek istiyoruz" diye konuştu.

Antalya Halkına Teşekkür Etti

Corona  Virüsle ilgili Türkiye'de en riskli şehirlerin İstanbul ve Antalya'nın gösterildiğini hatırlatan Vali Karaloğlu, “Antalya'nın vaka sayıları diğer illerden düşük seyrediyor. Bu konuda Antalya halkının çok bilinçli olması biz idareciler için çok büyük şans. İnsanların kendilerine inanması, itibar etmesi büyük bir şanstır. Bütün Antalyalı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bu süreci bizimle beraber götüren, kurallara uyan ve Antalya'da nispi olarak diğer illerden hastalık ve vaka sayısı daha düşük olmasını sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kategoriler
    Güncel Yazılar