Des Otel, küresel sürdürülebilir turizm konseyinin sürdürülebilir turizm sertifikası programı kapsamında öncelikli sürdürülebilirlik hedefleri ile uyumlu olarak, iş sağlığı ve güvenliğinden, müşteri memnuniyetine, sunulan hizmet kalitesinden bu hizmetlerin iklim değişikliği üzerindeki etkilerine kadar birçok kriter değerlendirmeye tabi tutuldu.

Otelin Genel Müdürü Necmi Gür yaptığı açıklamada; “Çevre koruma projelerini hayata geçirmek üzere yerel yönetimlerle iş birlikleri geliştirmek ve sektörün ulaşılması imkansız olarak görülen Sıfır Atık hedefimiz doğrultusunda atıklarımızı en aza indirdiğimiz otelimiz de kriterlere uygunluk sağlayarak bu sertifikayı almaktan gururluyuz.  Sürdürülebilir yönetim sistemi, toplumun sosyal ve ekonomik faydalarının güdülmesi, kültürel miraslara sahip çıkılması ve çevreye olan etkinin en aza indirilmesi konularına dikkat ederek hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Necmi Gür, Des Otele verilen Trakya da İlk ‘’Sürdürülebilir Turizm Sertifika’’ Belgesini Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın elinden aldı.

Kategoriler
    Güncel Yazılar