Pegasus olarak sizi gelişmelerden haberdar etmek isteriz.

Değerli Misafirlerimiz;

Geçirmekte olduğumuz bu zor günlerde;

Pegasus olarak sizi gelişmelerden haberdar etmek isteriz.

Mevcut durumda, COVID-19 tedbirleri doğrultusunda, 15 Mayıs'a kadar tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarımıza ara vermek zorunda kaldık.

 

Bilmenizi isteriz…

Sizi tekrar zevkle ağırladığımız, hikayenizin bir parçası olduğumuz günlere geri dönmeyi iple çekiyoruz. Havacılık endüstrisinin şimdiye kadar yaşamış olduğu en zor zamanları yaşıyoruz. Pegasus olarak bu süreçte sizlere en güncel ve doğru bilgiyi vermek için web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda sık sık güncelleme yaptığımızı, çözüm üretmek için çalışmaya devam ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Önceliğimiz sizsiniz…

Bu süreçte uçuş iptallerinden dolayı seyahatlerini gerçekleştiremeyen tüm misafirlerimiz için çok üzgünüz. Hepinizi çok iyi anlıyoruz, yaşanan iptallerden doğan mağduriyetleri gidermek, şu an en öncelikli amacımız. Olabilen en iyi hizmet ve çözümleri mümkün olan en kısa zamanda size sağlayabilmek için müşteri hizmetleri ve sosyal medya ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Süreçle ilgili aklınızdaki tüm soruların cevabını vermeye çalıştığımız ve COVID-19 güncellemelerine ulaşabileceğiniz detaylı bir sayfayı sizin için oluşturduk.

Çok özlüyoruz…

Sizi sevdiklerinize götürmeyi, en sevdiğiniz şehre gitme heyecanınıza eşlik etmeyi, üniformalarımızla uçakta karşılamayı çok özlüyoruz.

Hayal kurmaya devam edelim…

Pegasus olarak seyahate ilham vererek siz misafirlerimizi yeni yerlere, yeni deneyimlere taşıyabilmek bizim en büyük tutkumuz. Önümüzdeki dönemdeki seyahat planlarınız için hayal etmeye şimdiden başlamak isterseniz flypgs.com ve mobil uygulamamız üzerinden sunmuş olduğumuz esnek rezervasyon haklarımızdan faydalanarak biletleme yapabilirsiniz. Gelecek güzel günleri düşünüp umutla hayal kurmaya devam edelim.

 Biliyoruz ki çok yakında yeniden birlikte olacağız.

 #GüzelGünlerYakın

Kategoriler
    Güncel Yazılar