Keşfeden ve yenilenen doğasıyla yüksek kaliteli çikolatayı bir arada sunan Butterfly Chocolate, 2023 Yılbaşı Koleksiyonu ile yeni yıl heyecanını yaşatıyor. Yılbaşı temasıyla özel olarak tasarlanan paketleriyle lezzetli ve şık hediye seçenekleri sunan koleksiyonda, Butterfly’ın vazgeçilmez çikolatalarından ve pastalarından özel bir seçki yer alıyor.  

Butterfly Chocolate 2023 Yılbaşı Koleksiyonu’nda sevdiklerini benzersiz çikolatayla buluşturmak isteyenler için iki ayrı yılbaşı paketi seçeneği bulunuyor. Butterfly’ın hiçbir katkı maddesi olmadan ürettiği bean to bar çikolatalarıyla ve özel lezzetleriyle hazırlanan yılbaşı paketleri tasarımlarıyla da göz dolduruyor.

Paketlerin ilkinde 16'lı Keşif Koleksiyon Kutusu, Karamel Popcorn, Yulaflı Damla Çikolatalı Kurabiye ve %74 Tanzanya Bean to Bar yer alıyor. 2023 Yılbaşı Koleksiyonu’ndaki ikinci yılbaşı paketinde ilkine ek olarak Bitter Sürme Çikolata, %69 Gana Limon Bean to Bar ve Çikolata Kaplı Portakal Çubuk bulunuyor.

Butterfly Chocolate’ın özgün doğasını yansıtan tasarımlarla dikkat çeken 2023 Yılbaşı Koleksiyonu’nda ayrıca 64’lü, 36’lı ve 16’lı Keşif Koleksiyon Kutuları yer alıyor. Butterfly bean to barlarının Antep fıstığı, tuzlu karamel, sahlep, gingerbread gibi malzemelerle buluştuğu keşif kutuları yılbaşı ruhunu yaşatıyor.

Butterfly’ın vazgeçilemeyen koleksiyonları da Yılbaşı Koleksiyonu’na Katılıyor

Butterfly Chocolate’ın en sevilen koleksiyon kutularından Osmanlı Koleksiyonu, Fit Koleksiyon, Fruit Garden Koleksiyonu, Tipsy Koleksiyon ile Party Slab adıyla sunulan 40x60 cm boyutundaki kırma çikolata da 2023 Yılbaşı Koleksiyonu’nda yerini alıyor.

Yılbaşı sofralarının olmazsa olmazı pastalar Butterfly 2023 Yılbaşı Koleksiyonu’nda!

Yeni bir yıla başlamanın heyecanıyla, sevdiklerimizle birlikte etrafında toplandığımız yılbaşı sofralarının vazgeçilmezlerinden biri de pastalar. Butterfly, titizlikle seçtiği çekirdeklerden kendi kavurup, hiçbir katkı maddesi kullanmadan ürettiği çikolataları, benzersiz reçetelerle buluşturuyor, yılbaşı sofralarında unutulmaz bir lezzet için yerini alıyor. 2023 Yılbaşı Koleksiyonu’ndaki %69 Gana Çikolata ile hazırlanan 3D Çam Ağacı; Yılbaşı Süslü Praline Feuillete; kestaneli, krep dantelli ve frambuazlı krokanlı olarak iki farklı alternatifle sunulan Bûche Noël ile altın yaprak, çikolata mus, Antep fıstık ezmesiyle hazırlanan Gold Digger yeni yıla girerken eşlik edecek lezzetli seçeneklerden bazıları.

Butterfly’ın 2023 Yılbaşı Koleksiyonu butterfly.com.tr veya Butterfly mağazalarında bulunabiliyor. Butterfly Chocolate, mevsimsel ürünlerle eşleştirdiği benzersiz çikolatasıyla, dünya trendlerini yakından takip ederek koleksiyonlarını hazırlamaya devam ediyor.

Kategoriler
    Güncel Yazılar