GTS Global Travel Services’in “Büyük Acenta Buluşması” Avrupa’dan gelen 200 seyahat acentasının katılımıyla 8-11 Aralık’ta Cullinan Belek’te gerçekleştirildi.

GTS Global Travel Services’in “Büyük Acenta Buluşması” Avrupa’dan gelen 200 seyahat acentasının katılımıyla 8-11 Aralık’ta Cullinan Belek’te gerçekleştirildi. Gala yemeği, ödül töreni, teknoloji lansmanı ve birçok sosyal aktiviteyi içinde bulunduran etkinlikte, 2023 yılı hedefleri de açıklandı. Yeni nesil tur operatörü olan GTS’nin inovatif yazılım projesi ise özel bir sunumla görücüye çıktı. Lansmanda GTS Global Travel Services’in sahibi Serkan Yıldız, Almanya Genel Müdürü Rıdvan Murteza ve Türkiye Genel Müdürü Bahadır Gerçek, yürüttükleri faaliyetlerle ilgili seyahat acentalarına bilgi verdiler.

Avrupa’da 1500 acentanın sistemini kullandığı bir seyahat platformu olan GTS Global Travel Services, kendi teknolojisiyle hazırladığı yazılımı tamamladı. GTS Global Travel Services Türkiye Genel Müdürü Bahadır Gerçek, uçak yazılımını bitirdiklerini, oteli ve transferi de tamamlayarak lansmanda katılımcıların beğenisine sunduklarını söyledi. Yaptıkları işin teknoloji kısmının inovasyondan geçtiğini vurgulayan Gerçek, şunları ifade etti: “Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa ve Avusturya’dan yaklaşık 200 acentanın katılımıyla Belek’te ‘GTS Büyük Acenta Buluşması’ yapıldı. Bu önemli buluşmada aynı zamanda yeni devreye aldığımız kendi yazılımımızın da lansmanını gerçekleştirdik. Sadece bu işle uğraşan güçlü bir teknoloji ekibimiz var. Uluslararası değeri olan, kullanıcıya esnek çözümler sunan bir yazılımı hayata geçirdik. Otelci dostlarımızın, isterlerse kendilerinin yönetebileceği, fiyatı istediği gibi değiştirebilecekleri ve bunu anında acentalara yansıtan bir platform yaptık. Konaklama sektörü ile acentalar arasında bir köprü oluşturduğumuzu söyleyebilirim.”

“GTS’nin sektör tecrübesine güveniyoruz”

Mottolarının “daha kaliteli, daha inovatif, daha güvenli ve daha kazançlı” olduğunu belirten Gerçek, lansmanda katılımcılara özel bir sunum yaparak hem yeni yazılımı hem de hedeflerini anlattı. Klasik bir incoming şirketi olmadıklarının altını çizen Gerçek, “Avrupa’da yeni nesil iş yapan kuvvetli bir acenta network’üne sahibiz. Tabii bunu yaparken her şeyden önce GTS’nin 15 yıllık sektör tecrübesine güveniyoruz. Geleneksel yapıların dışına çıkarak kullanıcı beklentilerine uygun, dinamik bir model ortaya koyuyoruz. Kitle turizmini çağa uydurmak için artık daha çok teknoloji kullanmak şart. Geleceğin turizminin çıkış noktası olacak esnek bir yaklaşımla dijital çözümleri otellerimizin önüne getiriyoruz. Öyle ki bu yazılımı ilerleyen yıllarda globalde pazarlamayı planlıyoruz” dedi.

Avrupa’dan markaya yoğun ilgi var

Finans, satış ve genel merkezi Hamburg’da bulunan GTS Global Travel Services’in neredeyse birçok ülkede iş ortakları bulunuyor. Operasyon, yazılım ve kontrat departmanları Antalya’da hizmet veren şirketin orta vade hedefleri arasında otel kontratlarını entegrasyonlar ile toptan pazarlama var. 2022 yılında 35 binden fazla misafiri Türkiye’ye getiren GTS Global Travel Services, 2023 yılında ise 70 bin kişi sayısını geçmeyi ve sonraki yıllarda bu sayıyı artırmayı hedefliyor. Gelen misafir profili hakkında bilgi veren Genel Müdür Bahadır Gerçek, şunları kaydetti: “Ağırlıklı profilimiz Avrupa’da yaşayan misafirler; genelde leisure veya alışveriş odaklı geliyorlar. İstanbul’un yoğun ilgi gördüğünü hatta Antalya’dan daha kuvvetli olduğumuzu söyleyebilirim. Türk vatandaşlarımızın yanı sıra Almanlar ve diğer etnik segment misafirlerimiz de bizi tercih ediyor. Uçak bileti satışlarında yoğun talep görmeye devam ediyoruz. Avrupa’nın her yerinden markamıza ilgi var. Amacımız globalde vazgeçilmez olmak ve hedeflerimize ulaşmak. Büyük Acenta Buluşması ile bir kez daha çalışanlarımız ve iş ortaklarımızla bu vizyonu ortaya koyduğumuz için mutluyuz.”

Kategoriler
    Güncel Yazılar